Aktuális híreink röviden összefoglalva:

  1. 2022/23/2 félévkezdés
  2. Pan-European Seal gyakornoki program
  3. Legyél te is Bátor Táboros önkéntes!

1. 2022/23/2 félévkezdés

A következő félév bejelentkezési időszaka február 23. (csütörtök) éjfélig tart, a kedvezményes tantárgy- és kurzusfelvételi időszak február 7-én 16 órától elérhető, amennyiben az adott hallgató kitöltötte az összes OHV kérdőívet, vagy nem volt kitöltendő OHV kérdőíve. Az előzetes tantárgy- és kurzusfelvételi időszak február 7-én 18 órakor kezdődik, a végleges tantárgy- és kurzusfelvételi időszak február 7-én 18 órától február 17. éjfélig tart majd. A félév első tanítási napja február 27-én lesz.

További információkat a félévkezdésről a KTH hírlevelében találhattok.

2. Pan-European Seal gyakornoki program

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a Pan-European Seal gyakornoki programra szóló ösztöndíjpályázatot, amely a BME kiemelkedő teljesítményt nyújtó hallgatói számára biztosít lehetőséget, hogy pályázzanak az Európai Szabadalmi Hivatal (EPO) és az Európai Unió Szellemi Tulajdonjogi Hivatala (EUIPO) által kínált 12 hónapos szakmai fizetett gyakornoki programokra.

Jelentkezési határidő: 2023. február 15.

További részletekért látogassatok el a BME honlapjára.

3. Legyél te is Bátor Táboros önkéntes!

A Bátor Tábor 2001 óta szervez élményterápiás foglalkozásokat súlyos és krónikus betegséggel élő gyerekek és családjaik számára. Turnusaikban évente körülbelül 1000 táborozó fordul meg, akiknek a felejthetetlen élményeket tábori önkéntesek biztosítják.

Minden programjukat önkéntesek segítségével valósítják meg, 2022-ben összesen 28.000 terápiás órát biztosítottak a gyerekeknek. Idén 600 pozíciót kell feltölteniük ahhoz, hogy sorsfordító élményekben részesítsék a táborozókat.

Jelentkezési határidő: 2023. február 5. (ma éjfél)

Ha felkeltette a figyelmedet és szeretnél még több részletet megtudni, látogass el a Bátor Tábor honlapjára és a Facebook eseményükre.