Oktatás

Oktatással kapcsolatos kérdések és problémák esetén, írj a ttk_oktatasi_bizottsag@lists.ktk.bme.hu email-címre.

Évfolyamfelelősök

Fizika

Matematika

BSc 2. évfolyam – Oroszki Norbert Mihály

Oroszki Norbert Mihály vagyok. Fizika Bsc másodéves hallgató. 2017 szeptemberében lettem a Fizika Bsc elsőéves hallgatóinak évfolyamfelelőse. Az első félévben a TVSZ tanulmányozásával és a TVSZ kisokosok megírásával foglalkoztunk, valamint elkezdtük a tárgygráfok készítését is.

Elérhetőség: oroszki1998@gmail.com

BSc 2. évfolyam – Tanács Viktória

Tanács Viktória vagyok, a BME TTK másodéves matematika szakos hallgatója. Én lettem az Oktatási Bizottság felelős megbízottja az évfolyamon, így ha bármi kérdésetek van, keressetek nyugodtan. Azért jelentkeztem erre a posztra, mert a hallgatói közösséget szeretném segíteni és a felmerülő problémákat orvosolni. Az egyetemen kívül a Kármán Kollégiumban is megtaláltok a 228-as szobában.

Elérhetőség: tanacsviki@gmail.com

BSc 3. évfolyam – Kulcsár Zsuzsa

Kulcsár Zsuzsa vagyok, harmadéves matematikus hallgató, évfolyamfelelős mind az elméleti, mind az alkalmazott szakirányokon. Segítettem az új mintatantervről szóló fórum szervezésében, a tanulmányi adatlapok (részleges) kitöltéséhez is hozzájárultam. Idén sokat foglalkoztam a tanároknak szóló TVSz Kisokosok megírásával, és jelenleg egy mindenki számára érthető és átlátható matematikus tárgygráfon dolgoztam.

Elérhetőség: sziamiau8@gmail.com

MSc 1. évfolyam – Lukáts Gergő

Lukáts Gergely vagyok, negyedéves matematikus hallgató. A 2016/17/1 félév óta vagyok az évfolyamomnak az évfolyamfelelőse. Sokat foglalkozok azzal, hogy meghallgassam az embereket, és kiderítsem az évfolyam problémáit. Korábban segítettem a ZH ütemtervek összeállításában, és a különböző szakirányok órarendjeit egyeztetve ZH sávot megszavaztatni, valamint a TVSz Kisokos összeállításában segédkeztem.

Elérhetőség: glukats75@gmail.com