Oktatás

Ezen a fülön tudtok tájékozódni minden oktatással kapcsolatos ügyről, amivel a Képviselet foglalkozik.

Itt találjátok az évfolyamfelelősöket, és bemutatkozásaikat, hozzájuk tudtok fordulni oktatással kapcsolatos problémákkal. Megtekinthetitek az aktuális ZH-rendeket és vizsgaütemterveket, amiket igyekszünk a változások esetén frissíteni. A mintatantervek és az órarendek oldalakat is itt találjátok meg, amelyek a Kar oldalára fognak átirányítani, ezek részletes tájékoztatást adnak a jelenlegi és korábbi  félévekről. Végül még az Egyetemen folyó nyelvoktatásáról is találsz itt információt, ha fejleszteni szeretnél a nyelvtudásodon.

Oktatással kapcsolatos kérdések és problémák esetén írj az oktatas@ttkhk.hu email-címre.

Szakcsoport felelősök

Zoller Zita

Zoller Zita

Matematika szakcsoport felelős
Oroszki Norbert Mihály

Oroszki Norbert Mihály

Fizika szakcsoport felelős
Schmidt Beáta

Schmidt Beáta

Számítógépes és Kognitív idegtudományok szakcsoport felelős

Évfolyamfelelősök

1. évfolyam

Hermán Judit – Matematika BSc

Hermán Judit vagyok, Paksról jöttem, elsőéves vagyok matematika szakon. Szabadidőmben szívesen olvasok és sportolok: ugrókötelezek, futok, úszok. Azért jelentkeztem évfolyamfelelősnek, mert szeretek másoknak segíteni, közvetíteni az információkat, szóval ha valakinek szüksége van a segítségemre, keressen bátran, a KTK 227-es szobájában megtalál.

Elérhetőség: juditka010326@gmail.com

Dénes Gergő – Fizika BSc

Dénes Gergő vagyok, elsőéves fizikushallgató. Szolnokon, a Verseghy Ferenc Gimnáziumban végeztem a középiskolát, matspecen – többek között a középiskolás matek- és fizikatanáromnak köszönhetem, hogy megszerettettem a fizikát, és a fizikusképzésen kötöttem ki. Jelenleg kollégiumos vagyok, a KTK 133-as szobában mindenki nyugodtan kereshet, szívesen segítek bármi problémával kapcsolatban. Szabadidőmben temérdek mennyiségű matekot és fizikát tanulok, de a barátaimat és a szórakozást sem hanyagolom el – egy közös sörözés bármikor belefér az időmbe.

Elérhetőség: denesgergo2002@gmail.com

2. évfolyam

Szász Márton – Matematika BSc

Szász Márton vagyok, másodéves hallgató a BME Matematika BSc szakán. 1999. márciusában születtem Budapesten, 2006 óta Gödöllőn élek. 2010-ben felvételt nyertem egy helyi nyolcosztályos gimnáziumba, ahol már a kezdetektől fogva részt vettem diáktársaim érdekeinek képviseletében és védelmében. Gimnáziumi tanáraim keltették fel érdeklődésemet a természettudományok és a matematika iránt, ez az érdeklődés később hobbimmá, majd életcélommá vált. Egyetemi tanulmányaimat még 2018-ban kezdtem a BME Fizika szakán. Itt megismerkedtem az egyetemi matek világával, amelybe rögtön beleszerettem. 2019-ben átjelentkeztem a Matematika BSc szakra, ahol jelenleg a másodévesek évfolyamfelelőseként tevékenykedek. 

Elérhetőség: szasz.marton@ttkhk.hu

Sájerman Klára – Fizika BSc

Sájerman Klárának hívnak, másodéves Fizika Bsc hallgató vagyok. Tavaly lettem az egyik évfolyamfelelőse a fizikusa alapszakos hallgatóknak. Feladatom, hogy évfolyamtársaimat támogassam, segítsek az őket érintő problémák megoldásában és képviseljem az ügyeik. Emellett egy kis részben betekintést nyerek a Hallgatói Képviselet munkájába, ami nagyon fontos számomra, mert a jövőben szeretnék én is a csapatuk tagja lenni. Jó érzéssel tölt el, hogy képviselhetem évfolyamtársaimat, segíthetek nekik. Feladataimat igyekszem tőlem telhetően a legalaposabban elvégezni. Keressetek bátran, ha valamiben tudok segíteni!

Elérhetőség: sajermanklara@gmail.com

3. évfolyam

Zoller Zita – Matematika BSc

Zoller Zita vagyok, harmadéves Matematika BSc szakos hallgató. Két éve vagyok tagja a Hallgatói Képviseletnek, és az Oktatási Bizottságnak, ahol jelenleg a Matematika szakcsoport tanulmányi felelőse vagyok. A képviseletben oktatással, külüggyel és utánpótlással foglalkozom, de már több területbe is nyerhettem betekintést. Bármilyen kérdéssel vagy problémával forduljatok hozzám bizalommal.

Elérhetőség: zoller.zita@ttkhk.hu

Csuha Boglárka – Fizika BSc

Csuha Boglárka vagyok, a Fizika BSc harmadik évfolyamának évfolyamfelelőse. A tanulás mellett szívesen foglalkozom rendezvények illetve korrepetálások szervezésével, szeptember óta én vagyok a Kapocs vezetője is. Ha bármiben elakadtatok, keressetek nyugodtan.

Elérhetőség: bogi.csuha@gmail.com

MSc képzések

Gerner Alexandra – Matematikus MSc és
Alkalmazott Matematikus MSc

Elérhetőség: gerner.alexandra@ttkhk.hu