Oktatás

Oktatással kapcsolatos kérdések és problémák esetén, írj az oktatas@ttkhk.hu email-címre.

Évfolyamfelelősök

Fizika

Matematika

BSc 1. évfolyam – Sájerman Klára

Sájerman Klárának hívnak, elsőéves Fizika Bsc hallgató vagyok. Idén én lettem az egyik évfolyamfelelőse az elsőéves fizikus hallgatóknak. Feladatom, hogy évfolyamtársaimat támogassam, segítsek az őket érintő problémák megoldásában és képviseljem az ügyeik. Emellett egy kis részben betekintést nyerek a Hallgatói Képviselet munkájába, ami nagyon fontos számomra, mert a jövőben szeretnék én is a csapatuk tagja lenni. Jó érzéssel tölt el, hogy képviselhetem évfolyamtársaimat,segíthetek nekik. Feladataimat igyekszem tőlem telhetően a legalaposabban elvégezni. Keressetek bátran, ha valamiben tudok segíteni!

Elérhetőség: sajermanklara@gmail.com

BSc 1. évfolyam – Szász Márton

Szász Márton vagyok, elsőéves hallgató a BME Matematika BSc szakán. 1999. márciusában születtem Budapesten, 2006 óta Gödöllőn élek. 2010-ben felvételt nyertem egy helyi nyolcosztályos gimnáziumba, ahol már a kezdetektől fogva részt vettem diáktársaim érdekeinek képviseletében és védelmében. Gimnáziumi tanáraim keltették fel érdeklődésemet a természettudományok és a matematika iránt, ez az érdeklődés később hobbimmá, majd életcélommá vált. Egyetemi tanulmányaimat még 2018-ban kezdtem a BME Fizika szakán. Itt megismerkedtem az egyetemi matek világával, amelybe rögtön beleszerettem. 2019-ben átjelentkeztem a Matematika BSc szakra, ahol jelenleg az elsőévesek évfolyamfelelőseként tevékenykedek.

Elérhetőség: szaszmarton099@gmail.com

BSc 1. évfolyam – Mészáros Áron Pál

Mészáros Áron Pál vagyok, Fizika Bsc elsőéves hallgató. Évfolyamfelelősi posztot töltök be, ahol elsődleges feladatom, hogy az évfolyamtársaim segítségére legyek, ha bármilyen gondjuk van. Emellett, hogyha szükséges konzultációkat és korrepetálásokat szervezek a gólyatársaim részére, hogy mindenki felkészültebben tudja az akadályokat venni. Az Oktatási Bizottsággal együttműködve próbáljuk minél gördülékenyebben végezni a munkánkat. Mindeközben korlátozott betekintést nyerek a Hallgatói Képviselet munkájába, ami csodálattal tölt el.

Elérhetőség: maronp24@gmail.com

BSc 2. évfolyam – Zoller Zita

Zoller Zita vagyok, másodéves Matematika BSc szakos hallgató. 1 éve vagyok tagja a Hallgatói Képviseletnek, és az Oktatási Bizottságnak. A képviseletben leginkább Oktatási feladatokkal szoktam foglalkozni. Bármilyen kérdéssel vagy problémával forduljatok hozzám bizalommal.

Elérhetőség: zoller.zita@ttkhk.hu

BSc 2. évfolyam – Jeczkó Levente

A nevem Jeczkó Levente, másodéves Fizika Bsc szakos hallgató vagyok. Jelenleg a Hallgatói Képviseletben a fizika szakcsoport tanulmányi referense vagyok. Ha kérdésetek van a fizikusképzés zh ütemtervével, vizsgarendjével kapcsolatban, keressetek bizalommal.

Elérhetőség: jeczkolevente@gmail.com

BSc 3. évfolyam – Juhász Adél

Juhász Adél vagyok, harmadéves Matematika BSc szakos hallgató, és egyben a harmadéves matematikus hallgatók évfolyamfelelőse. Második éve vagyok tagja a Hallgatói Képviseletnek. Kezdetben kollégiumi referensként, jelenleg pedig oktatási referensként, külügyi felelősként és a HK Oktatási Bizottságának vezetőjeként tevékenykedem. Bármilyen problémával, akár oktatással, akár mással kapcsolatosan keressetek bátran!

Elérhetőség: juhasz.adel@ttkhk.hu

BSc 3. évfolyam – Oroszki Norbert Mihály

Oroszki Norbert Mihály vagyok. Fizika Bsc harmadéves hallgató. 2017 szeptemberében lettem a Fizika Bsc elsőéves hallgatóinak évfolyamfelelőse. Az első félévben a TVSZ tanulmányozásával és a TVSZ kisokosok megírásával foglalkoztunk, valamint elkezdtük a tárgygráfok készítését is.

Elérhetőség: oroszki.norbert@ttkhk.hu