Oktatás

Ezen a fülön tudtok tájékozódni minden oktatással kapcsolatos ügyről, amivel a Képviselet foglalkozik.

Itt találjátok az évfolyamfelelősöket, és bemutatkozásaikat, hozzájuk tudtok fordulni oktatással kapcsolatos problémákkal. Megtekinthetitek az aktuális ZH-rendeket és vizsgaütemterveket, amiket igyekszünk a változások esetén frissíteni. A mintatantervek és az órarendek oldalakat is itt találjátok meg, amelyek a Kar oldalára fognak átirányítani, ezek részletes tájékoztatást adnak a jelenlegi és korábbi  félévekről. Végül még az Egyetemen folyó nyelvoktatásáról is találsz itt információt, ha fejleszteni szeretnél a nyelvtudásodon.

Oktatással kapcsolatos kérdések és problémák esetén írj az oktatas@ttkhk.hu email-címre.

Szakcsoport felelősök

Zoller Zita

Matematika szakcsoport felelős

Sájerman Klára

Fizika szakcsoport felelős

Évfolyamfelelősök

1. évfolyam

Hermán Judit – Matematika BSc

Hermán Judit vagyok, Paksról jöttem, elsőéves vagyok matematika szakon. Szabadidőmben szívesen olvasok és sportolok: ugrókötelezek, futok, úszok. Azért jelentkeztem évfolyamfelelősnek, mert szeretek másoknak segíteni, közvetíteni az információkat, szóval ha valakinek szüksége van a segítségemre, keressen bátran, a KTK 227-es szobájában megtalál.

Elérhetőség: juditka010326@gmail.com

Dénes Gergő – Fizika BSc

Dénes Gergő vagyok, elsőéves fizikushallgató. Szolnokon, a Verseghy Ferenc Gimnáziumban végeztem a középiskolát, matspecen – többek között a középiskolás matek- és fizikatanáromnak köszönhetem, hogy megszerettettem a fizikát, és a fizikusképzésen kötöttem ki. Jelenleg kollégiumos vagyok, a KTK 133-as szobában mindenki nyugodtan kereshet, szívesen segítek bármi problémával kapcsolatban. Szabadidőmben temérdek mennyiségű matekot és fizikát tanulok, de a barátaimat és a szórakozást sem hanyagolom el – egy közös sörözés bármikor belefér az időmbe.

Elérhetőség: denesgergo2002@gmail.com

2. évfolyam

Szász Márton – Matematika BSc

Szász Márton vagyok, másodéves hallgató a BME Matematika BSc szakán. 1999. márciusában születtem Budapesten, 2006 óta Gödöllőn élek. 2010-ben felvételt nyertem egy helyi nyolcosztályos gimnáziumba, ahol már a kezdetektől fogva részt vettem diáktársaim érdekeinek képviseletében és védelmében. Gimnáziumi tanáraim keltették fel érdeklődésemet a természettudományok és a matematika iránt, ez az érdeklődés később hobbimmá, majd életcélommá vált. Egyetemi tanulmányaimat még 2018-ban kezdtem a BME Fizika szakán. Itt megismerkedtem az egyetemi matek világával, amelybe rögtön beleszerettem. 2019-ben átjelentkeztem a Matematika BSc szakra, ahol jelenleg a másodévesek évfolyamfelelőseként tevékenykedek. 

Elérhetőség: szasz.marton@ttkhk.hu

Sájerman Klára – Fizika BSc

Sájerman Klárának hívnak, másodéves Fizika Bsc hallgató vagyok. Tavaly lettem az egyik évfolyamfelelőse a fizikusa alapszakos hallgatóknak. Feladatom, hogy évfolyamtársaimat támogassam, segítsek az őket érintő problémák megoldásában és képviseljem az ügyeik. Emellett egy kis részben betekintést nyerek a Hallgatói Képviselet munkájába, ami nagyon fontos számomra, mert a jövőben szeretnék én is a csapatuk tagja lenni. Jó érzéssel tölt el, hogy képviselhetem évfolyamtársaimat, segíthetek nekik. Feladataimat igyekszem tőlem telhetően a legalaposabban elvégezni. Keressetek bátran, ha valamiben tudok segíteni!

Elérhetőség: sajermanklara@gmail.com

3. évfolyam

Zoller Zita – Matematika BSc

Zoller Zita vagyok, harmadéves Matematika BSc szakos hallgató. Két éve vagyok tagja a Hallgatói Képviseletnek, és az Oktatási Bizottságnak, ahol jelenleg a Matematika szakcsoport tanulmányi felelőse vagyok. A képviseletben oktatással, külüggyel és utánpótlással foglalkozom, de már több területbe is nyerhettem betekintést. Bármilyen kérdéssel vagy problémával forduljatok hozzám bizalommal.

Elérhetőség: zoller.zita@ttkhk.hu

Csuha Boglárka – Fizika BSc

Csuha Boglárka vagyok, a Fizika BSc harmadik évfolyamának évfolyamfelelőse. A tanulás mellett szívesen foglalkozom rendezvények illetve korrepetálások szervezésével, szeptember óta én vagyok a Kapocs vezetője is. Ha bármiben elakadtatok, keressetek nyugodtan.

Elérhetőség: bogi.csuha@gmail.com

MSc képzések

Gerner Alexandra – Matematikus MSc és
Alkalmazott Matematikus MSc

Elérhetőség: gerner.alexandra@ttkhk.hu