Oktatás

Ezen a fülön tudtok tájékozódni minden oktatással kapcsolatos ügyről, amivel a Képviselet foglalkozik.

Itt találjátok az évfolyamfelelősöket, és bemutatkozásaikat, hozzájuk tudtok fordulni oktatással kapcsolatos problémákkal. Megtekinthetitek az aktuális ZH-rendeket és vizsgaütemterveket, amiket igyekszünk a változások esetén frissíteni. A mintatantervek és az órarendek oldalakat is itt találjátok meg, amelyek a Kar oldalára fognak átirányítani, ezek részletes tájékoztatást adnak a jelenlegi és korábbi  félévekről. Végül még az Egyetemen folyó nyelvoktatásáról is találsz itt információt, ha fejleszteni szeretnél a nyelvtudásodon.

Oktatással kapcsolatos kérdések és problémák esetén írj az oktatas@ttkhk.hu email-címre.

Szakcsoport felelősök

Hermán Judit

Matematika szakcsoport felelős

Sájerman Klára

Fizika szakcsoport felelős

Évfolyamfelelősök

1. évfolyam

Oroszki Marietta – Matematika BSc

Oroszki Marietta vagyok, Szarvasról jöttem, első éves matematikushallgató vagyok.

Szabadidőmben szeretek olvasni, filmeket nézni és a barátaimmal társasozni. Azért jelentkeztem évfolyamfelelősnek, mert szeretnék egy kis betekintést nyerni a Hallgatói Képviselet munkájába és szeretek másoknak segíteni, épp ezért, ha valakinek szüksége van a segítségemre, akkor a KTK 253-es szobában megtalál.

Elérhetőség: mariettaoroszki@gmail.com

Fonyi Máté Sándor – Fizika BSc

Fonyi Máté vagyok. A 2021-ben induló fizika bsc évfolyam évfolyamfelelőse.
Feladatom a kommunikáció segítése a diákok és az oktatási bizottság között, így bármilyen oktatással kapcsolatos kérdéssel vagy problémával forduljatok bátran hozzám.

Elérhetőség: matesandorfonyi@gmail.com

2. évfolyam

Hermán Judit – Matematika BSc

Hermán Judit vagyok, Paksról jöttem, másodéves vagyok matematika szakon. Szabadidőmben szívesen olvasok és sportolok: ugrókötelezek, futok, úszok. Azért jelentkeztem évfolyamfelelősnek, mert szeretek másoknak segíteni, közvetíteni az információkat, szóval ha valakinek szüksége van a segítségemre, keressen bátran.

Elérhetőség: juditka010326@gmail.com

Dénes Gergő – Fizika BSc

Dénes Gergő vagyok, másodéves fizikushallgató. Szolnokon, a Verseghy Ferenc Gimnáziumban végeztem a középiskolát, matspecen – többek között a középiskolás matek- és fizikatanáromnak köszönhetem, hogy megszerettettem a fizikát, és a fizikusképzésen kötöttem ki. Jelenleg kollégiumos vagyok, a KTK 116-os szobában mindenki nyugodtan kereshet, szívesen segítek bármi problémával kapcsolatban. Szabadidőmben temérdek mennyiségű matekot és fizikát tanulok, de a barátaimat és a szórakozást sem hanyagolom el – egy közös sörözés bármikor belefér az időmbe.

Elérhetőség: denesgergo2002@gmail.com

3. évfolyam

Felber Benedek – Matematika BSc

Elérhetőség: felber.benedek@ttkhk.hu

Sájerman Klára – Fizika BSc

Sájerman Klárának hívnak, harmadéves Fizika Bsc hallgató vagyok. 2 éve lettem az egyik évfolyamfelelőse a fizikus alapszakos hallgatóknak. Feladatom, hogy évfolyamtársaimat támogassam, segítsek az őket érintő problémák megoldásában és képviseljem az ügyeik. Emellett egy kis részben betekintést nyerek a Hallgatói Képviselet munkájába, ami nagyon fontos számomra, mert a jövőben szeretnék én is a csapatuk tagja lenni. Jó érzéssel tölt el, hogy képviselhetem évfolyamtársaimat, segíthetek nekik. Feladataimat igyekszem tőlem telhetően a legalaposabban elvégezni. Keressetek bátran, ha valamiben tudok segíteni!

Elérhetőség: sajerman.klara@ttkhk.hu

MSc képzések

Gerner Alexandra – Matematikus MSc és Alkalmazott Matematikus MSc

Elérhetőség: gerner.alexandra@ttkhk.hu

Kókai Lilla – Számítógépes és Kognitív Idegtudományok MSc

Kókai Lilla vagyok, elsőéves számítógépes és kognitív idegtudomány MSc hallgató.
Korábbi tanulmányaimat Veszprémben végeztem mérnökinformatikus BSc-n, ahol több évig aktív tagja voltam a Hallgatói Önkormányzatnak. Évfolyamfelelősként segíteni szeretnék többek között szakom és a HK közti kommunikáció megkönnyítésében, valamint a szakot érintő problémák megoldásában.
Problémák esetén vagy oktatással kapcsolatos kérdésekkel nyugodtan forduljatok hozzám!

Elérhetőség: lilla.kokai@edu.bme.hu

Horváth Levente Ferenc – Fizikus MSc

Elérhetőség: horvath.levente@ttkhk.hu