Oktatás

Oktatással kapcsolatos kérdések és problémák esetén, írj az oktatas@ttkhk.hu email-címre.

Szakcsoport felelősök

Zoller Zita

Matematika szakcsoport felelős

e-mail: zoller.zita@ttkhk.hu

Oroszki Norbert Mihály

Oktatási referens

Fizika szakcsoport felelős

e-mail: oroszki.norbert@ttkhk.hu

Schmidt Beáta

Számítógépes és Kognitív idegtudományok szakcsoport felelős

e-mail: schmidt.beata@ttkhk.hu

Évfolyamfelelősök

Matematika

BSc 1. évfolyam – Szász Márton

Szász Márton vagyok, elsőéves hallgató a BME Matematika BSc szakán. 1999. márciusában születtem Budapesten, 2006 óta Gödöllőn élek. 2010-ben felvételt nyertem egy helyi nyolcosztályos gimnáziumba, ahol már a kezdetektől fogva részt vettem diáktársaim érdekeinek képviseletében és védelmében. Gimnáziumi tanáraim keltették fel érdeklődésemet a természettudományok és a matematika iránt, ez az érdeklődés később hobbimmá, majd életcélommá vált. Egyetemi tanulmányaimat még 2018-ban kezdtem a BME Fizika szakán. Itt megismerkedtem az egyetemi matek világával, amelybe rögtön beleszerettem. 2019-ben átjelentkeztem a Matematika BSc szakra, ahol jelenleg az elsőévesek évfolyamfelelőseként tevékenykedek. 

Elérhetőség: szasz.marton@ttkhk.hu

BSc 2. évfolyam – Zoller Zita

Zoller Zita vagyok, másodéves Matematika BSc szakos hallgató. 1 éve vagyok tagja a Hallgatói Képviseletnek, és az Oktatási Bizottságnak. A képviseletben leginkább Oktatási feladatokkal szoktam foglalkozni. Bármilyen kérdéssel vagy problémával forduljatok hozzám bizalommal.

Elérhetőség: zoller.zita@ttkhk.hu

BSc 3. évfolyam – Juhász Adél

Juhász Adél vagyok, harmadéves Matematika BSc szakos hallgató, és egyben a harmadéves matematikus hallgatók évfolyamfelelőse. Két évig voltam tagja a Hallgatói Képviseletnek. Kezdetben kollégiumi referensként, később pedig oktatási referensként, külügyi felelősként és a HK Oktatási Bizottságának vezetőjeként tevékenykedtem. Bármilyen problémával, akár oktatással, akár mással kapcsolatosan keressetek bátran!

Elérhetőség: juhasz.adel@ttkhk.hu

Fizika

BSc 1. évfolyam – Sájerman Klára

Sájerman Klárának hívnak, elsőéves Fizika Bsc hallgató vagyok. Idén én lettem az egyik évfolyamfelelőse az elsőéves fizikus hallgatóknak. Feladatom, hogy évfolyamtársaimat támogassam, segítsek az őket érintő problémák megoldásában és képviseljem az ügyeik. Emellett egy kis részben betekintést nyerek a Hallgatói Képviselet munkájába, ami nagyon fontos számomra, mert a jövőben szeretnék én is a csapatuk tagja lenni. Jó érzéssel tölt el, hogy képviselhetem évfolyamtársaimat,segíthetek nekik. Feladataimat igyekszem tőlem telhetően a legalaposabban elvégezni. Keressetek bátran, ha valamiben tudok segíteni!

Elérhetőség: sajermanklara@gmail.com

BSc 3. évfolyam – Oroszki Norbert Mihály

Oroszki Norbert Mihály vagyok. Fizika Bsc harmadéves hallgató. 2017 szeptemberében lettem a Fizika Bsc elsőéves hallgatóinak évfolyamfelelőse. Az első félévben a TVSZ tanulmányozásával és a TVSZ kisokosok megírásával foglalkoztunk, valamint elkezdtük a tárgygráfok készítését is.

Elérhetőség: oroszki.norbert@ttkhk.hu