Oktatás

Ezen a fülön tudtok tájékozódni minden oktatással kapcsolatos ügyről, amivel a Képviselet foglalkozik.

Itt találjátok az évfolyamfelelősöket, és bemutatkozásaikat, hozzájuk tudtok fordulni oktatással kapcsolatos problémákkal. Megtekinthetitek az aktuális ZH-rendeket és vizsgaütemterveket, amiket igyekszünk a változások esetén frissíteni. A mintatantervek és az órarendek oldalakat is itt találjátok meg, amelyek a Kar oldalára fognak átirányítani, ezek részletes tájékoztatást adnak a jelenlegi és korábbi  félévekről. Végül még az Egyetemen folyó nyelvoktatásáról is találsz itt információt, ha fejleszteni szeretnél a nyelvtudásodon.

Oktatással kapcsolatos kérdések és problémák esetén írj az oktatas@ttkhk.hu email-címre.

Szakcsoport felelősök

Oroszki Marietta

Matematika szakcsoport felelős

Sájerman Klára

Fizika szakcsoport felelős

Évfolyamfelelősök

1. évfolyam

Sajtos Judit – Matematika BSc

Sajtos Judit vagyok, elsőéves matematika szakon.
Azért jelentkeztem évfolyamfelelősnek, mert az egyetemi életbe belecsöppenve konstatáltam, hogy nem is olyan egyszerű mindent megoldani, mint ahogy azt gondoltam, ezért szeretnék segíteni az évfolyamomnak a tanulmányi-, és egyéb ügyekben.
Szóval visítsatok vagy csak keressetek meg, ha bármiben tudok segíteni.

Elérhetőség: sajtos.judit@ttkhk.hu

Kovács Brúnó Aurél – Fizika BSc

Elérhetőség: kovacs.bruno@ttkhk.hu

Kanizsai Péter – Fizika BSc

Elérhetőség: kanizsai.peter@ttkhk.hu

2. évfolyam

Gábriel Eszter – Fizika BSc

Gábriel Eszter vagyok, másodéves fizika Bsc hallgató. Szabadidőmben szeretek hegedülni, futni és új helyekre ellátogatni.

Évfolyamfelelősként célom, hogy segítsem a hallgatók és oktatók közötti kommunikációt, így ilyen jellegű kérdéseitekkel forduljatok hozzám.

Elérhetőség: eszti.gabriel@gmail.com

3. évfolyam

Hermán Judit – Matematika BSc

Hermán Judit vagyok, Paksról jöttem, harmadéves vagyok matematika szakon. Szabadidőmben szívesen olvasok és sportolok: ugrókötelezek, futok, úszok. Azért jelentkeztem évfolyamfelelősnek, mert szeretek másoknak segíteni, közvetíteni az információkat, szóval ha valakinek szüksége van a segítségemre, keressen bátran.

Elérhetőség: juditka010326@gmail.com

Dénes Gergő – Fizika BSc

Dénes Gergő vagyok, harmadéves fizikushallgató. Szolnokon, a Verseghy Ferenc Gimnáziumban végeztem a középiskolát, matspecen – többek között a középiskolás matek- és fizikatanáromnak köszönhetem, hogy megszerettettem a fizikát, és a fizikusképzésen kötöttem ki. Jelenleg kollégiumos vagyok, a KTK 135-ös szobában mindenki nyugodtan kereshet, szívesen segítek bármi problémával kapcsolatban. Szabadidőmben temérdek mennyiségű matekot és fizikát tanulok, de a barátaimat és a szórakozást sem hanyagolom el – egy közös sörözés bármikor belefér az időmbe.

Elérhetőség: denes.gergo@ttkhk.hu

MSc képzések

Sájerman Klára – Fizikus MSc

Sájerman Klárának hívnak, Fizikus MSc hallgató vagyok. 2 éve lettem az egyik évfolyamfelelőse a fizikus alapszakos hallgatóknak. Feladatom, hogy évfolyamtársaimat támogassam, segítsek az őket érintő problémák megoldásában és képviseljem az ügyeik. Emellett egy kis részben betekintést nyerek a Hallgatói Képviselet munkájába, ami nagyon fontos számomra, mert a jövőben szeretnék én is a csapatuk tagja lenni. Jó érzéssel tölt el, hogy képviselhetem évfolyamtársaimat, segíthetek nekik. Feladataimat igyekszem tőlem telhetően a legalaposabban elvégezni. Keressetek bátran, ha valamiben tudok segíteni!

Elérhetőség: sajerman.klara@ttkhk.hu