Kedves Gólya!

Köszöntünk a 2024-as Természettudományi Kar Gólyatáborának oldalán.
Gratulálunk, hogy sikeresen vetted az első nehéz akadályt, és felvételt nyertél közénk! Egy új korszak nyílt az életedben, amihez szeretnénk Neked segítséget nyújtani. Ha szeretnél a leendő évfolyamtársaiddal minél hamarabb megismerkedni, szeretnél minél többet megtudni a szakodról, a követelményekről, vagy csak szeretnél a nyár végén még egy utolsót bulizni, várunk szeretettel egyetemi éveid első meghatározó eseményére, a Gólyatáborba!

A BME Természettudományi Karán rengeteg lehetősége van a hallgatóknak az egyik legfontosabb körbe – a közösségi életbe bekapcsolódni: együtt tanulni, bulizni, sportolni, és az első hely a gólyatábor, amely mindezt magában foglalja. A tábort felsőbb éves hallgatók szervezik, csapatokba osztva 3 nap játékos, vetélkedős, ismerkedős programokon vehettek részt, továbbá a legfontosabb információkkal, segítséggel látunk el Benneteket, melyek elengedhetetlenek az Egyetem elkezdésében.

Augusztus 20-tól elkezdődik Balatonlelle első bulija számodra, s remélhetőleg még ellátogathatsz jó néhány alkalommal a táborba más rendezvények keretei között is! A táborban négy gólyacsapat fog megküzdeni a végső győzelemért és a tábor zászlajának elnyeréséért, rengeteg móka és játék keretében, új barátokkal.

Reméljük, Veled is találkozni fogunk a táborban! 🙂

 

Üdv,

Oroszki Marietta
Főszervező

Dénes Gergő
Társfőszervező

 

Vissza