Karrier

MISZ Műegyetemi Iskolaszövetkezet

A MISZ Műegyetemi Iskolaszövetkezetet 2008 októberében alapítottuk a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Célja, hogy munkatapasztalattal gazdagodj, szakmailag fejlődj, és megélhetésedet versenyképes jövedelemmel biztosíthasd be a tanéveid alatt.

Alakulásuk óta több ezren választották szervezetüket, a visszajelzések alapján pozitív tapasztalatokkal. Megbízásaik között a következőkkel is találkozhattál: laborokban végezhető-, műszaki tanácsadói-, programozói-, grafikai-, rendezvényszervező-, hostess munkák.

Egyetemünk hírnevéhez méltóan első sorban szakmai munkák közvetítésével foglalkozik, műszaki, mérnöki, gazdasági és informatikai területeken egyaránt, de ajánlataik között egyéb szakmai tudást nem igénylő, betanított, vagy alkalmi jellegű munkák is megtalálhatók.

További információkat és munka lehetőségeket találhatsz a MISZISZ hivatalos honlapján.

TNG Technology Consulting

Sziasztok!

Vera vagyok, a BME-n tanultam fizikát és jelenleg egy német IT tanácsadó cégnél, a TNG Technology Consulting-nál dolgozom. Azért írok, mert éppen terjeszkedünk és indul a felvétel a most alapult budapesti csapatba!

A TNG egy technikai tanácsadó cég, itt a legtöbb “tanácsadó” ténylegesen programozik, nem csak tanácsokat ad. A cégnek fontos a magas technikai színvonal és ennek eléréséhez meg is adnak minden segítséget (cégen belüli és azon kívüli továbbképzések, belső tudásháló, könyvek, …). A budapesti csapatba pályakezdő, illetve junior kollégákat keresünk: az infót végzettség nem szükséges, a lényeg hogy valamilyen nyelven meglegyenek a programozási alapok és szívesen tanuljon az ember új technológiákat. Elvárás ezen kívül a munkaképes angol, illetve egy alapfokú német nyelvtudás plusz a hajlandóság a német fejlesztésére (ebben segítséget biztosítanak).

A hivatalos állásleírás is a további részletekkel itt érhető el.

Ha érdekel titeket a lehetőség vagy bármi kérdésetek lenne, e-mailben elértek a veronika.siska@tngtech.com címen – de természetesen közvetlenül is beküldhetitek a jelentkezéseteket online vagy e-mailben a work@tngtech.com címen.

Üdv,

Vera