Rendezvényeink

Rendezvényekkel kapcsolatos kérdések és problémák esetén, írj a rendezveny@ttkhk.hu email-címre.

A Rendezvényszervezői Bizottság a Hallgatói Képviselet egyik alszervezete. Feladata, hogy külső és egyetemi helyszíneken szervezett rendezvényekkel színesítse a kari életet.

Gólyatábor

Időpont: 2023. 08. 21-25.

Helyszín: Balatonlelle

A Gólyatábor az első rendezvény, ahol a frissen felvett hallgatóknak lehetősége van bekapcsolódni a kar életébe. A többnapos rendezvény során lehetőség van megismerni a fontosabb hallgatói szervezeteket, a leendő “kollégákat”, részt venni vetélkedőkön és önfeledten szórakozni. 

Gólyahét

Időpont: 2023. 08. 27-09. 03.

Helyszín: Kármán Tódor Kollégium

A Gólyahét mindig az őszi félév regisztrációs időszakában kerül megrendezésre. Egész héten rengeteg különböző programot szervezünk, mely segíti az új hallgatók beilleszkedését az egyetemi környezetbe. A rendszeresen megrendezésre kerülő programok közt van például a beköltözés a kollégiumba, a közös tárgyfelvétel, a Gólyahajó, a Gellért-hegyi túra, az egyetemi körséta, és még sok más.

Kari Napok

Időpont: – 

Helyszín: Kármán Tódor Kollégium

A Rendezvényszervező Bizottság minden tanév őszi félévében megszervezi a Kari Napokat, mely során a hallgatókból összeállt csapatok mérhetik össze erejüket, ügyességüket, kreativitásukat és tudásukat különböző vetélkedőkön.

TTK Bál

Időpont: – 

Helyszín: Mermel Étterem és Rendezvényközpont

Szintén ősszel kerül megrendezésre a TTK Bál. Az est folyamán az elsőéves hallgatók bemutatják elragadó táncukat és leteszik a gólyaesküt, köszöntjük a felezőinket és a frissen végzett hallgatóinkat is. Az esemény fényét emeli a fenséges vacsora, a tombolahúzás és az éjszakába nyúló zenés-táncos mulatság.

Szakmai Nap

Időpont: 2024. február27.

Helyszín: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

K épület, Díszterem

A rendezvény során a megjelent cégek körülbelül 15 perc hosszú, előadás keretén belül bemutatják cégüket, illetve álláslehetőségeiket. Ezen előadások után pedig lehetőség lesz a helyszínen való standolásra, valamint kötetlen beszélgetésre a cégek képviselőivel.

Itt találjátok a 2024-es esemény programfüzetét és az ott készült képeket.

  

TTK Sportnap

Időpont: – 

Helyszín: Kármán Tódor Kollégium, BME Sportközpont, BME Sporttelep

TTK Grillparty

Időpont: 2023. 06. 02.

Helyszín: Kármán Tódor Kollégium

A tavaszi félév végén a szorgalmi időszakot lezárandó és a jó idő megérkeztét megünneplendő, kerül sor az immár lassan hagyománnyá váló TTK Grillpartyra. A rendezvény során pazar ételekkel és sörpong bajnoksággal igyekszünk elérni, hogy a résztvevő hallgatók jól érezzék magukat és felkészüljenek a közelgő nyárra.

Kari Tábor

Időpont: 2023. 08. 10-13.

Helyszín: Balatonlelle

Hogy lehetőséget biztosítsunk a hallgatóknak a közös nyári kikapcsolódásra, minden évben megrendezésre kerül a Kari Tábor, mely kissé felidézi a gólyatábort, de sokkal kötetlenebb. Igyekszünk minél több lehetőséget biztosítani a kikapcsolódásra, hogy mindenki megtalálja a kedvére való időtöltést. Lehetőség van egész nap közösen társasozni, sportolni, fürdeni a Balatonban, és a kultúra jegyében egy hajókázással egybekötött Badacsony túra is részét képezi a többnapos programnak. Ebbe a táborba várjuk a Mester szakokra frissen felvett hallgatókat is.