Csuha Boglárka

E-mail: csuha.boglarka@ttkhk.hu Szobaszám: -

Sziasztok!

Csuha Bogi vagyok, harmadéves Fizika BSc-n.

Mindig is szerettem részt venni a TTK közéletében: gólyaként minden rendezvényen ott voltam, majd csatlakoztam a KAPOCS-hoz, melynek ősz óta én vagyok a vezetője. Immár két gólyatábor szervezését segítettem csapatvezetőként, illetve én voltam a VIII. Kari Napok egyik főszervezője is. A HK-val is korán kapcsolatba kerültem, lassan két éve vagyok tagja a PR Bizottságnak és a Rendezvényszervező Bizottságnak, illetve tavaly ősz óta az Oktatási Bizottságnak is.

A Képviselethez 2021 tavaszán csatlakoztam, jelenleg a Rendezvényfelelős posztot töltöm be. Mindig is közel álltak hozzám a rendezvények, melyek jó része sajnos az előző évben nem kerülhetett megrendezésre. Ezek színvonalas pótlását tartom egyik nagyon fontos feladatomnak. Ezenkívül úgy látom, hogy a Kar közéletének újraindításában nagyon hangsúlyos szerepe lesz a rendezvényeknek, így ebbe a területbe érdemes minél több munkát fektetni.

A Rendezvényfelelős poszton kívül tagja vagyok több belső bizottságnak is. Az ezekben végzett munkával igyekszem segíteni a HK hatékony működését és rálátni más feladatkörökre is.