Dóra Bence

Sziasztok,

Dóra Bence (Doki) vagyok, másodéves fizika hallgató. Aktív Kapocs tag vagyok, programjaikon szervezőként és résztvevőként egyaránt gyakran megtalálhattok. A közösségi élet egy központi motívum az egyetemi pályafutásom alatt, többek között az is egy célom, hogy a hallgatókat minél közelebb hozzam egymáshoz, kedvenc állatom a cica.

A HK-n belül leginkább a rendezvényszervezés, a kari lap felelős és a kollégiumi referensi posztok érdekelnek. Ennek egyik fő oka, hogy ezeken a csatornákon keresztül lehet a legjobban elérni karunk hallgatóit. Célom javítani a hallgatók és a HK közti kommunikáción, illetve a HK és a Kapocs kapcsolatán. Szeretnék több kisebb programot/rendezvényt szervezni, akár rendszereseket, melyeken a hallgatók kötetlen ismerkedhetnek, beszélgethetnek a HK tagjaival.

A Pikkász tagja vagyok gólya korom óta, tisztában vagyok az újságkiadás folyamatával. Kari lap felelősként szerintem hatékonyan tudnék együtt dolgozni a szerkesztőséggel, javítva a lap élvezhetőségén és a határidők tartásában.

Remélem alkalmasnak tartotok a hallgatók képviselésére és szavaztok rám 🙂

Üdv,
Doki