Magyar Boglárka

E-mail: magyar.boglarka@ttkhk.hu Szobaszám: -

Sziasztok!

Magyar Boglárka vagyok, harmadéves Matematika BSc szakos hallgató.

A Hallgatói Képviselet iránt még az első egyetemi félévemben kezdtem el jobban érdeklődni. A közösség rögtön nagyon megtetszett, így már ekkor igyekeztem belefolyni a Képviselet munkájába.

2018 novemberében jelentkeztem tanácskozási jogú tagnak. Megválasztásom után januárban én lettem a HK titkára, de próbáltam eközben más posztok feladatait is jobban megismerni. A 2019-es márciusi Tisztújításon mandátumot szereztem, majd az alakuló ülésen képviselőtársaim megválasztottak alelnöknek és gazdasági referensnek. 2019 őszén kezdtem el posztjaim mellett foglalkozni a karunkat népszerűsítő rendezvényekkel, mint például a nyílt napok szervezése. 2020 januárjában megkaptam a sportreferensi posztot is, aminek következtében én lettem a HSK elnöke. Ez év szeptemberében pedig a TTK HK delegált az Egyetemi Hallgatói Képviseletbe. Máig itt tevékenykedem, illetve a 2021-es Tisztújítás után a gazdasági referensi feladatokat is újra én látom el egy fél éves kihagyás után. Ezen kívül a kari PR feladatokkal foglalkozom.

Ezek mellett szívesen segédkezem a rendezvényeink szervezésében. Tagja vagyok a HK Rendezvényszervező és PR Bizottságának is, illetve 2020-ban én voltam a Gólyatábor főszervezője. A közéletben a Képviseleten kívül is igyekszem tevékenykedni, hiszen tavaly február óta én vagyok a Kép-lett kör alelnöke.

Úgy gondolom, az utóbbi éveken nagyon sokat tanultam a HK munkásságáról, és a jövőben szeretném ezt a tudást tovább kamatoztatni, így bármilyen kérdéssel keressetek bátran!