Nagy Ynna Ilona

E-mail: nagy.ynna@ttkhk.hu Szobaszám: -

Nagy Ynna Ilonának hívnak, harmadéves Matematika BSc szakos hallgató vagyok.

A Hallgatói Képviselethez a 2020-as Tisztújítást követően csatlakoztam. Az első évemben több területért is feleltem. Alelnökként, ösztöndíj referensként, szociális referensként és KHÖK Kari lap felelőseként is munkálkodtam.

Ez idő alatt a PikkÁsz Gólyaszámot és a HK Különszámot koordináltam, az újonnan megalakult Mentorprogramot segítettem, a tanulmányi ösztöndíj kiosztásával, pályázati kiírásaink gondozásával és a beérkezett pályázatok bírálásával foglalkoztam. Mindezek mellett szociális bírálóként is igyekeztem a hallgatóink segítségére lenni, illetve rendezvényeink szervezésében is volt alkalmam részt venni, és ezáltal tapasztalatot szerezni.

Jelenleg a Hallgatói Képviselet elnökeként munkálkodom, és igyekszem a Képviselet vezetését és koordinálását a képességeimhez mérten a legjobban végezni.

Az előző ciklus alatt volt szerencsém a PikkÁsz munkásságával és szerkesztőségével is megismerkedni. Ugyan már nem vagyok kari lap felelős, de a szívemen viselem az újság sorsát, ezért szerkesztőségi tagnak is jelentkeztem ez évben.