Kedves Hallgatók!

A Rendszeres szociális ösztöndíj pályázat személyes bemutatása szeptember 1-12. között kerül lebonyolításra. A személyes bemutatás a sikeres pályázás egyik alapfeltétele, azon minden olyan pályázónak meg kell jelennie, aki szociális alapon jutott kollégiumi férőhelyhez, vagy aki szociális alapú ösztöndíjtámogatásban szeretne részesülni.

A bemutatásra szükséges magaddal hoznod:

  • lakcímkártyát és személyazonosításra alkalmas okmányt
  • az összes, elektronikusan feltöltött dokumentum valódi példányát (az elektronikus példányú dokumentumokat is), a TJSZ-ben felsorolt kivételek kitakaratlan, fénymásolt példányát

Időpontra a MŰEPER rendszerben tudtok jelentkezni, amennyiben a szociális pályázatotok “Előbírált, hiánytalan” státuszú. A lefoglalható időpontok folyamatosan fognak kiírásra kerülni, az elektronikus leadási időszak végeztével válik véglegessé számuk (tehát az után kerülnek kiírásra az utolsó időpontok). Az első 2 napban személyes bemutatásra csak kollégista pályázókat fogadunk.

Helyszín: Kármán Tódor kollégium, 1111 Bp. Irinyi József u. 1-17. TTK HK iroda (KTK 013)

Amennyiben adtatok le, vagy fogtok leadni pályázatot, úgy kötelező elmenni személyes bemutatásra, hogy érvényes legyen a pályázat (Ha szociális pontok alapján vettek fel kollégiumba, a kollégiumi férőhelyet is elveszthetitek).

Szeretnénk megkérni a nem kollégista pályázókat, hogy ezt a tényt előre jelezzék, hogy a kollégiumba való beengedésük a legzökkenőmentesebb lehessen (szoc@ttkhk.hu vagy rak.lili@ttkhk.hu való e-mail írásával)

A pályázatokat még augusztus 30-ig tudjátok leadni, elektronikus hiánypótlásra szeptember 11-ig van lehetőség.

Kérdés esetén keressetek minket a szoc@ttkhk.hu címen.

Üdvözlettel,
Rák Lili, a TTK HK szociális referense