Aktuális híreink 2018.11.15.

1. TTK Bál
2. Pályázatok előzetes eredménye
3. Egyetemi nyílt napra segítőket keresünk
4. Kognitív Nyílt Hetek
5. Sportösztöndíj 2018/19. I félév
6. Tudományos Diákköri Konferencia ösztöndíj pályázat – 2018/19. I. félév
7. MŰHAL esélyegyenlőségi pályázat 2018/19 ősz
8. MŰHAL Utazási Pályázat 2018/19. őszi félévre

1. TTK Bál

2018. november 29-én az R épület aulájában kerül megrendezésre a hagyományos TTK Bál, mely egyben a Gólyabál, a Felező Bál és Gyűrűavató Bál.

A legfrissebb információkért kövessétek Facebook eseményünket.
Jegyeiteket megvásárolhatjátok a www.bmejegy.hu weboldalon vagy a jegyárusító hallgatóknál.

2. Pályázatok előzetes eredménye

Felkerültek a honlapra a Közösségi, WJSZ, PikkÁsz, Rendezvényszervezői ösztöndíj pályázatok előzetes eredményei. A végleges eredményeket november 17-én hirdetjük ki.

3. Egyetemi nyílt napra segítőket keresünk

Az Egyetemi Nyílt Nap időpontja 2018. november 30. péntek. Erre az eseményre keresünk hallgatói segítőket. A feladat beszélgetni az ideérkező középiskolás diákokkal és tájékoztatni őket a kari képzéseinkről.
A jelentkezéshez kérjük add le ezt az űrlapot november 23. (péntek) éjfélig.
 
4. Kognitív Nyílt Hetek
A TTK Kognitív Tudományi Tanszéke Nyílt heteket tart november 12. és 28. között, melynek keretei között a Számítógépes és kognitív idegtudomány mesterszak aktuális tanóráin kersztül nyerhettek bepillantást a képzésbe. Lehetőségetek lesz többek között bekapcsolódni emlékezetünk agyi hátterének feltárásába, meghallgathattok egy érdekes előadást agyunk működéséről vagy a kísérleti pszichológia legizgalmasabb eredményeiről. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!
5. Sportösztöndíj 2018/19. I félév

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Egyetemi Hallgatói Képviselet Sportösztöndíj pályázatot hirdet ki.
A pályázati kiírás és a hozzá tartozó pontrendszer az alábbi linken tekinthető meg.

6. Tudományos Diákköri Konferencia ösztöndíj pályázat – 2018/19. I. félév

Az Egyetemi Hallgatói Képviselet pályázatot hirdet a Tudományos Diákköri Konferecián nyújtott kiemelkedő munka elismerése érdekében.
A pályázat leadási határideje: 2018. november 16. 14:00

7. MŰHAL esélyegyenlőségi pályázat 2018/19 ősz

A BME fogyatékossággal illetve átmeneti/tartós súlyos egészségi problémával élő teljes idejű képzésben részt vevő hallgatói számára A Műegyetemi Hallgatókért Alapítvány pályázatot hirdet a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem fogyatékossággal, illetve – átmeneti vagy tartós – súlyos egészségi problémával élő nappali tagozatos hallgatói számára. A pályázat célja a tanulmányaik elvégzésében akadályozott hallgatók esélyegyenlőségének biztosítása. Minden hallgató tanévenként egyszer részesülhet támogatásban.

8. MŰHAL Utazási Pályázat 2018/19. őszi félévre

A Műegyetemi Hallgatókért Alapítvány (MŰHAL) pályázatot hirdet a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem azon hallgatói számára, akik külföldön, az egyetem képviseletében tartanak szakmai előadást.

Pályázhat minden a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem teljes idejű osztatlan, alap-, mester képzésén tanuló hallgató, az aktív tanulmányi félévében, aki 2018. június 1. és 2018. december 31. között lezajlott konferencián tartotta meg szakmai előadását.