Campus Mundi Network 

A Tempus Közalapítvány tisztelettel meghívja Önt a 2019. március 27-én, 17:00-től a LOFFICE-ban megrendezésre kerülő Campus Mundi Network eseményre!

Az esemény részletes programját itt találja, mely reméljük, felkelti érdeklődését és megtisztel bennünket jelenlétével.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet ezen a linken érhet el.

Miért hasznos a Campus Mundi Network a hallgatóknak?

Az esemény fórumot kíván biztosítani minden olyan egyetemistának és doktorandusz hallgatónak, aki érdeklődik a külföldi tapasztalatszerzés iránt, amely nemcsak a későbbi munkaerőpiaci elhelyezkedést segítheti elő, de lehetőséget teremthet arra is, hogy a magyarországi egyetemisták már tanulmányaik alatt megismerjenek nemzetközi tudományos közösségeket.

A Campus Mundi porgrammal 2016 óta több ezer magyarországi hallgató juthatott el számára fontos könyvtárakba, levéltárakba, látogathatott meg kutatólaborokat, vagy vehetett részt nemzetközi kutatócsoport munkájában. Az így szerzett tapasztalatokat és kutatási eredményeket gyűjtöttük össze a Tudományos eredmények a nagyvilágból c. kötetben, melyből néhány részlet hallható lesz a Campus Mundi Network eseményen. A tanulmánykötet szerzőinek előadásai után olyan műhelybeszélgetésekben vehetnek részt a jelenlévők, amelyek az ösztöndíjak iránt érdeklődők és a külföldi tanulmányok után hazatértek számára is érdekesek lehetnek.

Köszönettel és üdvözlettel:
Tempus Közalapítvány