Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/http/wp-content/themes/enfold/framework/php/function-set-avia-frontend.php on line 536

Aktuális híreink 2018.09.04.

 

1. Szociális pályázatok személyes bemutatási időszaka
2. Költségtérítés/önköltség csökkentés kérelem
3. Nyárra kölcsönzött könyvek a Matematika Intézeti könyvtárból
4. BME Egyetemi Napok
5. Önkéntes nap

 

 

1. Szociális pályázatok személyes bemutatási időszaka

A szociális pályázatok személyes bemutatására még szeptember 10-ig van lehetőségetek a HK irodában, ha már Előbírált, hiánytalan státuszú a pályázatotok. A személyes bemutatásra mindenképpen foglaljatok időpontot ESzR-ben legkésőbb a megjelölt nap előtti napon 16:00-ig.

Fontos tudnotok, hogy mind az ösztöndíjra benyújtott pályázat, mind a szociális alapon elnyert kollégiumi férőhely csak abban az esetben érvényes, ha az igazolások időben bemutatásra és leadásra kerültek.

 

2. Költségtérítés/önköltség csökkentés kérelem

Elérhető a 010/A Költségtérítés/önköltség csökkentés kérelem személyes okokból nevezetű kérvény a Neptunban, melynek leadási határideje 2018. szeptember 16. 23:59.

Aki a szociális helyzete alapján igényli a csökkentést, annak feltétlen szükséges leadnia az ESzR felületén elérhető Szociális alapú költségtérítés/önköltség csökkentés 2018/19 őszi félévre vonatkozó pályázatot, aminek a határideje szintén 2018. szeptember 16. 23:59, hiánypótlásra pedig 2018. szeptember 23. 23:59-ig van lehetőség.

 

3. Nyárra kölcsönzött könyvek a Matematika Intézeti könyvtárból

Kérünk minden kedves könyvtárhasználót, hogy aki nyárra kölcsönzött könyvet a Matematika Intézeti könyvtárból, szeptember 5-ig, péntekig, vigye vissza, illetve kölcsönzését személyesen hosszabbítsa meg!

Sajnos ezután az időpont után 50Ft/nap/könyv késedelmi díjat számolnak fel.

 

4. BME Egyetemi Napok

Szeptember 11-13. között kerül megrendezésre a 12. BME Egyetemi Napok. 

Jegyek korlátozott számban elérhetőek a www.bmejegy.hu -n!

 

5. Önkéntes nap

Legyél Angyal te is!
Idén 8. alkalommal kerül megrendezésre a BME Önkéntes Nap szeptember 20-án.

További információért kövessétek a facebook eseményt!