Aktuális híreink 2018.11.07.

1.  Pályázatok
2. Matematikus Est
3. Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány Ösztöndíj 2019.
4. Hangadó ösztöndíj pályázat
5. Egyetemi Nyílt Nap jelentkezés
6. Kari Nyílt Nap jelentkezés

1.  Pályázatok

Ne felejtsétek el, hogy kiírásra került közösségi (Közösségi, Közéleti) és egyéb (WJSZ, PikkÁsz, Jegyzetírói, Rendezvényszervezői) ösztöndíj pályázatok leadási határideje november 8. éjfél, a tagsági pályázatok (RB, PRB, tanácskozási jogú) leadási határideje pedig november 9. éjfél!
Kérjük az ösztöndíj pályázatok kiírásait alaposan olvassátok el, megfelelő elnevezéssel és .pdf formátumban, a megadott határidőig küldjétek el, és aláírva adjátok is le a HK irodában! A határidő elmulasztása esetén, késedelmesen leadva sajnos nem tudjuk elfogadni a pályázatokat!

2. Matematikus Est

Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre az eddig minden évben népszerű Matematikus Est. A rendezvény fő célja, hogy lehetőséget biztosítson matematikus hallgatók és tanáraik közötti jó hangulatú, kötetlen beszélgetésre, elszakadva a tanórák formalitásaitól. Az összejövetel időpontja 2018. november 13. 19:00, kedd, szokás szerint a TDK előtti este.

A helyszín: 1114 Bp, Kosztolányi Dezső tér – Bukarest u.Tranzit Art Café & Bistro.

Facebook esemény.

3. Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány Ösztöndíj 2019.

A Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány kuratóriuma elkötelezett arra, hogy a Székesfehérváron élő fiatalok – 18 – 25 éves korosztály – tehetségüket minél szélesebb körűen kibontakoztassák, a képességeikben rejlő lehetőségeket megmutassák, szakmai tudásukat fejlesszék.
A pályázat célja tudományos kutatás elvégzéséhez, elkészítéséhez, megvalósításához, szakmai képzésen való részvételhez történő hozzájárulás. Szakterületek: természettudományok, informatika

Pályázat beadási időszak (elektronikusan): 2018. november 10. – 2018. november 27.

Pályázati kiírás

4. Hangadó ösztöndíj pályázat

Kiírásra került a Hangadó ösztöndíj pályázat, melynek pályázati kiírását és adatlapját itt megtaláljátok.

Leadási határidő: 2018. november 12. 23:59

5. Egyetemi Nyílt Nap jelentkezés

Az Egyetemi Nyílt Nap időpontja 2018. november 30. (péntek). Erre az eseményre keresünk hallgatói segítőket, akiknek feladata a vendégek regisztrálása, eligazítása, tájékoztatása lesz.

A jelentkezéshez kérjük add le ezt az űrlapot november 23. (péntek) éjfélig.

6. Kari Nyílt Nap jelentkezés 

Az Kari Nyílt Nap időpontja 2018. november 16. (péntek). Erre az eseményre keresünk hallgatói segítőket, akiknek feladata a vendégek regisztrálása, eligazítása, tájékoztatása lesz.

A jelentkezéshez kérjük add le ezt az űrlapot november 10. (szombat) éjfélig.