Aktuális híreink 2019.04.23.

Sziasztok!
Alábbiakban olvashatjátok aktuális híreinket röviden összefoglalva:

1. HK Fogadóóra
2. Jó tanuló, jó sportoló  pályázat
3. HK elégedettségi kérdőív
4. Korrepetálás
5. TTK Sportnap

1. HK Fogadóóra

Minden héten szerdán 19:00 – 20:00 időpontban fogadóórát tartunk, itt bármilyen üggyel kapcsolatban ügyeletes képviselők fognak segítséget nyújtani.
Keress minket bizalommal!

2. Jó tanuló, jó sportoló pályázat

Kiírásra került a BME “Jó tanuló, jó sportoló” pályázata. A tanév során elért minden sporteredmény díjazásra kerül, ennek feltételeit megtalálod a pályázati kiírásban.
A pályázat oldalát itt, a pályázati kiírást az alábbi linken találod.

3. HK elégedettségi kérdőív

Elkészült a HK elégedettségi kérdőív! Nektek csak pár percet vesz igénybe, viszont a jövőben sokat számít minden kitöltés, minden visszajelzés tőletek! Támogasd néhány kattintással a HK hatékony működését!
Ne habozzatok kitölteni, nagyon sokat segítetek vele! A kérdőívet az alábbi linken találjátok.

4. Korrepetálás

Egy külföldi, magyarul is tudó Gépész Msc hallgatónak lenne segítsége Bsc-s matematikai anyaggal kapcsolatban. Főként egy- és többváltozós analízis, lineáris algebra alapjai (kb. sajátérték, sajátaltér szintjén), diffegyenletek alapjai, stb. témakörökben lenne szükség felzárkózásra, erre keresünk egy hallgatót, aki tudna neki (természetesen nem ingyen) segítséget nyújtani.
Ha érdekel a dolog, keresd Juhász Adélt (juhasz.adel@ttkhk.bme.hu) vagy Grabarits Andrást (grabarits.andras@ttkhk.bme.hu).

5. TTK Sportnap

Ébredj a tavaszra!

Gyertek velünk együtt sportolni, mozogni, edzeni, futkározni, kifulladni és nagyokat nevetni a tavaszi sportnapra! A dátum május 1., helyszín: Kármán koli tornaterem és 009- es terem. Gyere el, mozogj és frissülj fel a barátaiddal közösen! Hidd el, jó lesz! Egy napra vagy akár csak egy pár órára tegyél félre mindent, vegyél fel kényelmes ruhát és máris jöhetsz a sportnapra! Mindenkit hihetetlenül nagy szuperszónikus szeretettel várunk május kezdetén ezen a gyönyörű napon! Részletek a HSK facebook oldalán.

Sportolj velünk te is!