Aktuális híreink 2020. október 2.

Aktuális híreink röviden összefoglalva:
  • Költségtérítés/önköltségcsökkentés pályázat 2020/2021. tanév őszi félévre
  • FUN4U! programsorozat
  • HSK: Győzd le a HK-t a sportpályán!
  • TTK HK fogadóóra
  • @rc kiállítás
  • Műegyetemi Vívókör
1.  Költségtérítés/önköltségcsökkentés pályázat 2020/2021. tanév őszi félévre
Amennyiben költségtérítéses/önköltséges képzésen folytatjátok tanulmányaitokat a Karon, lehetőségetek van a kiírt összeg csökkentésének kérvényezésére. A mérséklés kizárólag az alapdíjon felüli, kreditek után fizetendő részből adható, és tanulmányi, illetve szociális alapon kérhetitek.
A mérséklést a 10/A Költségtérítés/önköltség csökkentés kérelem személyes okokból Neptun kérvényen keresztül igényelhetitek.
A kérvényt 2020. október 4. 23:59-ig tudjátok leadni.
2. FUN4U! programsorozat
A BME TTK Hallgatói Képviselet harmadik éve rendezi meg a FUN4U! – Fontos az Új Nézőpont! programsorozatot olyan hallgatóknak, akik szeretnének többet megtudni a hallgatói szervezetek működéséről, akár kifejezetten érdeklődnek a HK iránt. A programokon röviden bemutatunk egy-egy olyan témát, amivel a HK foglalkozik, megvitatunk problémákat és minden előadásra egy kis meglepetéssel is készülünk nektek.
Az előadások a Microsoft Teams-en lesznek megtartva. A szükséges Teams kód: w956hyk
A résztvevőket jó hangulattal és izgalmas témákkal várjuk. Gyere el, hallasd a hangod és láss bele a képviselet munkájába!
Előadások:
2020. október 5. 17:00 – Juttatás
2020. október 12. 17:00 – Meglepetés

3. HSK: Győzd le a HK-t a sportpályán!

Gyere és győzd le a HK-t a sportpályán az október 6-i HSK sporton! A HK-sok még erősen gondolkoznak, hogy milyen sportban mernek kiállni ellenetek, de eddig a kidobós vezet.
Várunk mindenkit sok szeretettel!

Időpont: 2020. október 6. 18:30 – 20:00
Helyszín: Kármán Tódor Kollégium
4. TTK HK fogadóóra
A TTK HK keddenként 19:00 – 20:00 között fogadóórákat tart a HK Irodában. (KTK 013) Aki nem kollégista, az Teams-en keresztül is tud jönni a 41k5nql kóddal.
Forduljatok hozzánk bátran bármilyen kérdéssel, kéréssel, észrevétellel!
5. @rc kiállítás
“Helló, mizu, mi van veled? Te érted, hogy mi van most? Hogy mi történik velünk és mit érzünk a maszk mögött a globális bizonytalanságban? Tényleg ennyire megváltozott minden? Vagy mi változtunk meg?”
Gyere és látogass el velünk 2020. október 7-én a 2020-as @rc kiállításra! Indulás 16:00-kor a Kármán Tódor Kollégium elől.
Az esemény szervezője a Rendezvényszervező Bizottság.
További információk a kiállítással kapcsolatban: https://arcmagazin.hu/
6. Műegyetemi Vívókör
Téged is vár a Vívókör!
A Műegyetemi Vívókört egy csapat műegyetemista diák alapította, akiket a tanulmányaikon kívül a vívás szeretete is összeköt. Célunk, hogy lehetőséget biztosítsunk az egyetem keretein belül a régi vívóknak az edzésre, és az egyetem polgárainak a vívás megismerésére, kipróbálására. Ha érdekel a magyarok legeredményesebb olimpiai sportága, vagy szeretnéd újra magadra venni a plasztront, csak eddig nem volt rá lehetőséged, várunk szeretettel!
Elérhetőségeink: email facebook instagram