Aktuális híreink – 2022. január 4.


Aktuális híreink röviden összefoglalva:

  1. Pályázat leadási határidők
  2. Kollégiumi mentorpályázat
  3. Oktatói Munka Hallgatói Véleményezése
  4. Kari PR segítői jelentkezés

1. Pályázat leadási határidők

A Konzultáció ösztöndíj, a Rendezvényszervezői ösztöndíj és a Közéleti ösztöndíj leadási határideje:   2022. január 7. 23:59

Az előbbi két pályázat beszámolási időszaka 2021. november 1. – 2021. december 31., a Közéleti ösztöndíj esetében pedig 2021. december 1. – 2021. december 31 időszakba beleeső tevékenységeket lehet elismertetni.

Az ösztöndíjakra pályázni a Neptunon keresztül a 909 HSZI Ösztöndíjak kérvény leadásával lehet az “Ösztöndíj típus:” listában a megfelelő TTK-s ösztöndíj kiválasztásával. További részletekért érdemes ellátogatni a TTK HK honlapjára, amelyen az ösztöndíj fül alatt megtalálhatóak a pályázati kiírások.


2. Kollégiumi mentorpályázat

Kiírásra kerültek a következő félév kollégiumi mentorpályázatai. A pályázati felhívást itt találjátok.

Leadási (beküldési) határidő: 2022. január 7. 12:00

Kérjük, hogy a pályázatokat, a kollegiumok@bme.hu mellett a bme.kolimentor@gmail.com , valamint a kollegium@ttkhk.hu címre is küldjétek el és a levél tárgyában az érintett Kari Hallgató Képviselet neve mindenképpen szerepeljen.

Kérdés esetén keressétek bátran Sándor Zsófia kollégiumi felelőst a kollegium@ttkhk.hu e-mail címen.


3. Oktatói Munka Hallgatói Véleményezése

Az OMHV (Oktatói Munka Hallgatói Véleményezése) szervesen illeszkedik az egyetem minőségbiztosítási rendszerébe, mely során az oktatást, oktatói munkát az „igénybe vevő hallgatók” belülről, anonim módon értékelik.

Amennyiben egy hallgató kitölti az összes tantárgyára vonatkozó OMHV kérdőívet, úgy kedvezményes tárgyfelvétel keretein belül előbb felveheti tantárgyait a következő félévben, valamint a TTK Hangadó ösztöndíjának keretein belül is elismertetheti ezt a tevékenységet.

A 2021/22/1 félévre vonatkozó OMHV kérdőívek kitöltésének határideje: 2022. január 30. 23:59


4. Kari PR segítői jelentkezés

Amennyiben a BME Természettudományi karának hallgatója vagy, és szívesen segítenél a kart népszerűsítő feladatokban, beszélgetnél középiskolásokkal a pályaválasztásukkal kapcsolatban, vagy tartanál érettségi felkészítőket, töltsd ki az alábbi formot!

Ez nem jár semmilyen kötelezettséggel, mindössze annyit jelent, hogy tájékoztatást kapsz a jövőbeli Kari PR-ral kapcsolatos feladatokról.

Az elvégzett feladatokért a Kari Közreműködő Ösztöndíj keretein belül részesülhetsz jutalmazásban.