Aktuális híreink röviden összefoglalva:

  1. Gólyatábori képvetítés
  2. WJSz Nagyelőadás
  3. Jelentkezés segítőnek BME Nyílt Napra
  4. Open Day – Morgan Stanley
  5. TTK HK ügyeleti idő

1. Gólyatábori képvetítés

Kedves Gólyák!

Így a félév közepe felé lehet páran már vágyakozva gondoltok vissza a Gólyatábor hangulatára. Most itt a lehetőség, hogy felidézzétek, milyen volt az első egyetemi közösségi programotok, ugyanis a TTK Hallgatói Képviselete vetítést fog tartani a Gólyatáborban készült képekből!

A vetítés tervezett időpontja és helyszíne: 2022. november 3. 18:00, KTK 009-es terem. További információkat a program Facebook eseményénél találhattok.

Várunk mindenkit, aki kicsit újra szeretné élni a Gólyatábor emlékeit!

2. WJSz Nagyelőadás

A Wigner Jenő Szakkollégium egy nagyelőadást szervez, melyre Trócsányi Zoltánt, az ELTE TTK egyetemi tanárát hívta meg. Az előadásának címe: “A részecskefizika helyzete 10 évvel a Higgs-bozon felfedezése után.”

Az előadás időpontja és helyszíne: 2022. november 2. 18:00, BME F3213.

Az előadásra nagy szeretettel várják a BME TTK hallgatóit.

3. Jelentkezés segítőnek BME Nyílt Napra
 
Idén november 25-én kerül megrendezésre egyetemünk Nyílt Napja, ahova ismét várjuk TTK-s diákok jelentkezését is. A nap folyamán várhatóan a kari rendezvények lebonyolításában, a középiskolások útbaigazításában, illetve a standolásban lesz majd lehetőségetek részt venni.

Az elvégezett tevékenységeiteket a Kari Közreműködői Ösztöndíj keretein belül jutalmazzuk majd. Jelentkezni az alábbi form kitöltésével tudsz.
Jelentkezési határidő: 2022. november 11.

4. Open Day – Morgan Stanley

November 10-én, csütörtökön kerül megrendezésre 15:00 és 18:30 között a Morgan Stanley nyílt napja, ahol a Finance, a Risk és a Wealth Management osztály lehetőségeit fogják bemutatni.

Regisztráció határideje: 2022. november 9. 23:59.

Az esemény hibrid formában kerül megtartásra. További információt a TTK HK honlapján találhatsz.

5. TTK HK ügyeleti idő
 
Minden héten hétfőn és csütörtökön 16:00 – 17:00 időpontban fogadóórát tartunk, itt bármilyen üggyel kapcsolatban az ügyeletes képviselők fognak segítséget nyújtani.
A jövő hét hétfői ügyelet elmarad a munkaszüneti nap miatt, csütörtökön pedig Pollner Zsigmond ügyel majd.

Keressétek őt bizalommal a TTK HK irodában (a Kármán Tódor Kollégium 013-as termében)! Ha nem vagy kolis, akkor írj egy emailt az info@ttkhk.hu e-mail címre és be leszel engedve.