Csuha Boglárka

Sziasztok!

Csuha Bogi vagyok, harmadéves Fizika BSc-n.

Mindig is szerettem részt venni a TTK közéletében: gólyaként minden rendezvényen ott voltam, majd csatlakoztam a KAPOCS-hoz, melynek ősz óta én vagyok a vezetője. Immár két gólyatábor szervezését segítettem csapatvezetőként, illetve én voltam a VIII. Kari Napok egyik főszervezője is. A HK-val is korán kapcsolatba kerültem, lassan két éve vagyok tagja a PR Bizottságnak és a Rendezvényszervező Bizottságnak, illetve tavaly ősz óta az Oktatási Bizottságnak is.

Elsősorban azért szeretnék HK-s lenni, hogy javítsak a HK és a KAPOCS kapcsolatán és szorosabb, effektívebb együttműködést hozzak létre a két szervezet között.  Külön figyelmet szeretnék fordítani az Öntevékeny Körökben és a Szakkollégiumban aktív hallgatók jutalmazására, közösségi munkájuk elismerésére.

A posztok közül a Rendezvényfelelős poszt érdekel, hiszen az eddigi tapasztalataimat itt tudnám a legjobban hasznosítani. Nagy hangsúlyt szeretnék fektetni a következő gólyatábor megszervezésére: a szervezők felkészítésére, és a régi TTK-s feladatok és hagyományok felelevenítésére.

Amint lehetőség nyílik rá, szeretnék minél több programot élőben megszervezni a Kar hallgatóinak és a távoktatás ideje alatt pedig terveim között szerepel egy nagyobb volumenű online program kitalálása és lebonyolítása.

A jövőben tervezek komolyabban részt venni az Oktatási Bizottság munkájában, illetve más belső bizottságokhoz is szívesen csatlakoznék, főleg a Pályázati Bizottsághoz és a Kollégiumi Bizottsághoz. A HK mellett szociális bírálónak is szeretnék jelentkezni, hogy ezzel segíthessem a pályázatok gyorsabb elbírálását.

Amennyiben alkalmasnak tartotok a HK-s létre, kérlek támogassatok a szavazatotokkal!