Dáni Eszter

Sziasztok!

Dáni Eszter vagyok, harmadéves Matematika BSc szakos hallgató.

A Hallgatói Képviselettel először gólyaként, a regisztrációs héten találkoztam. Már akkor megtetszett az ötlet, hogy milyen lehet egy ilyen támogató közösséghez tartozni, amely színessé teszi az egyetemi életet és karunk diákjaiért dolgozik. A 2019-es Tisztújítást követően, március 13. óta tevékenykedem a Képviseletben mandátumos tagként, kezdetben a juttatás területét, majd az Egyetemi Hallgatói Képviselet működését segítve.

Képviseletünkben másfél évig töltöttem be az ösztöndíj és szociális referensi posztokat, melyeket mindig nagy lelkesedéssel láttam el, a juttatások területe és a hallgatókkal való kommunikáció nagyon közel áll a szívemhez.

Az Egyetemi Hallgatói Képviselet egyik TTK-s delegáltjává 2020. március 16-án választott meg a Kari Képviseletünk, melyet nagy elismerésként éltem meg, és igyekeztem mindig a lehető legtöbbet nyújtani. Ambícióm a szociális terület iránt itt sem maradt annyiban, egyetemi szintű feladatok ellátásával segítettem a Külső és Egyetemi Szociális Bizottságot, utóbbinak létrejötte óta tagja vagyok. Az EHK 2020. júliusában megválasztott szociális juttatási referensének, valamint szeptember eleje óta az Egyetemi Szociális Bizottság elnökeként tevékenykedem.

A kari Képviseletben segítettem továbbá az általános feladatkörökben, a rendezvényszervezésben, valamint részt vettem az utánpótláskeresésben is. Közreműködtem a regisztrációs hetek, a 2019-es TTK Bál megrendezésében, valamint egy Kari Tábor és két gólyatáborban is jelen voltam mint általános szervező. A hallgatói közéletben való részvétel során mindig az egyik legkedvesebb emlékem a gólyák beavatása, felkarolása és támogatása lesz.

Szabadidőmben törekszem minél több közösségi programon megjelenni. Tagja vagyok a Wigner Jenő Szakkollégiumnak, és két éve csatlakoztam PikkÁsz kari lapunk cikkírói közösségéhez, ahol részt veszek az újság korrektúrázásában is.

A Hallgatói Képviseleten belül a jövőben továbbra is szeretném segíteni az általános működést, szívesen maradnék az Egyetemi Hallgatói Képviselet egyik TTK-s delegáltja, folytatva az egyetemi szintű szociális területtel kapcsolatos tevékenységeimet, illetve az Egyetemi Szociális Bizottság működésének koordinálását. Céljaimat a legnagyobb kitartással viszem véghez, a rám bízott feladatokat tőlem telhetően a legprecízebben végzem el, teljes odaadással. Törekszem a minőségre, pontosságra és a hatékonyságra. Csapatban is könnyen feltalálom magam, nem akadály együtt dolgoznom másokkal, szeretek egy jó közösség tagja lenni, számomra elengedhetetlen egymás támogatása.

Köszönöm, hogy végigolvastad a bemutatkozásomat!

Bizalmatokat előre is köszönöm!

Üdvözlettel,
Eszter