Horváth Levente

Horváth Levente vagyok, 2017 szeptembere óta járok a Fizika BSc-re, következő félévben pedig a Fizikus MSc-n tervezem folytatni tanulmányaimat.

Gólya korom óta aktív részese vagyok a TTK közösségi életének. Tagja vagyok a Wigner Jenő Szakkollégiumnak, melynek kicsivel több mint két évig alelnöke voltam. 2018 tavasza óta tagja vagyok a Kari Patrónusok Öntevékeny Csoportjának, amelynek legtöbb programján részt vettem, vagy segítettem szervezni. Ezen kívül cikkíróként kari lapunk a Pikkász több számában is jelent meg írásom.

2019-ben már egyszer elindultam és mandátumot szereztem a HK-ban, ahol 2019 őszéig tevékenykedtem, de sajnos sok tanulmányi és egyéb közösségi teendőim között nem tudtam beletenni a szükséges munkát, így úgy döntöttem otthagyom a HK-t.

A vírushelyzet és egyéb körülmények között azonban csökkent a tennivalóim száma, és a körülöttem élők hatására újra kedvet kaptam a HK-záshoz. Úgy érzem, hogy a TTK-n elmúlt években szerzett tapasztalataimat a HK-ban kamatoztatni tudnám, és talán egy másfajta nézőpontot tudnék nyújtani a veteránoknak, és újaknak egyaránt.

Úgy gondolom, hogy adni kell lehetőséget az újabb HK-soknak, hogy beletanuljanak, és élvezzék a HK-ban való munkát. Ennél fogva elsődlegesen a HK-ban a kisebb, kisegítő jellegűbb posztokat szeretném elvállalni, ezek az Informatikai felelős, illetve a titkár. Ezen kívül szeretnék részt venni a HK bizottságainak munkájában, mert tapasztalatból tudom, hogy nehéz rendesen beosztani az embernek az idejét, így tudnék segíteni annak, akinek éppen szüksége van rá. Ezen kívül, érdekkelnek még az ösztöndíj referens, illetve a kollégiumi referens posztok is, így elsősorban ezekben a bizottságokban szeretnék több munkát vállalni.