Szász Márton

Szász Márton vagyok, másodéves a Matematika BSc-n. 2020 márciusa óta vagyok tagja a Hallgatói Képviseletnek. A lehető legnagyobb odaadással igyekeztem teljesíteni feladataimat a kezdetektől fogva, a tökéletesre törekedve. Az elmúlt egy évben emlékeztetővezetőként, PR referensként és szociális referensként tevékenykedtem.

Legelőször az emlékeztetővezetői posztra választott meg a Képviselet, melynek köszönhetően napról napra folyamatosan nőtt a tudásom az Egyetem és a HK működését illetően. Ismereteim bővülésével a lelkesedésem is nőtt további – általam hasznosnak tartott – feladatok elvégzésére. Végül ezt a posztot decemberben továbbadtam, hogy a további tevékenységeim megkaphassák a nekik járó megfelelő mennyiségű figyelmet.

Október óta én vagyok a Hallgatói Képviselet PR referense is. Elsősorban egy célom volt: biztosítani, hogy bármilyen fontos információ, amiről a Képviselet tud, időben és pontosan eljusson a hallgatókhoz. Három fő területen igyekeztem fejleszteni: a HK honlapján – megjelenésén, átláthatóságán, navigálhatóságán, naprakészségén; a Facebook-oldalunkon – sok óra képszerkesztéssel és szövegírással; illetve hírlevelünkön – rendszerességén, megfogalmazásán és minőségén javítottam. Elindítottam egy folyamatot, amelynek végcélja, hogy a Hallgatói Képviselet információs csatornái hivatalosabbak, professzionálisabbak legyenek. Azonban ez nagyobb feladatnak bizonyult, mint eleinte becsültük, hosszú út áll még előttünk. Amennyiben a Tisztújításon bizalmat szavaztok nekem, be fogom fejezni, amit elkezdtem.

Harmadik és ezidáig legfrissebb posztom, melyre megválasztott a HK, az a szociális referensi pozíció. Az idei félév több kihívást is állított a szociális ösztöndíj pályázatok szervezése elé: a pályázatkezelő rendszer teljes cseréjét kellett a járványhelyzet közepette, egyetemtől és a többi kar szociális referensétől távol – kizárólag online kommunikáció során – szűkös határidők mellett zökkenőmentesen levezényelni. Az átállás bár szokatlanul sok feladatot rótt ránk – pár héten keresztül mindennapos volt a hajnalba nyúló ipar, részben mivel idén sokkal kevesebb bíráló vállalta a tevékenységet a korábbi félévekhez képest –, én mégis igyekeztem minden egyes pályázónak az őt megillető figyelmet megadni. Így végül a pályázóknak nem kellett hátrányt szenvedniük minden megpróbáltatás ellenére sem.

Értékelve az elmúlt év eseményeit töretlen lelkesedéssel továbbra is állok rendelkezésre a Hallgatói Képviseletben – támogass szavazatoddal, ha úgy tartod, jó irányba indult a Képviselet rám eső része, és támogatod, hogy folytassam ezen tevékenységeimet a következő egy évben!