Varga Doroti Napsugár

Sziasztok!
Varga Doroti Napsugár vagyok, másodéves Matematika BSc szakos hallgató. Tavaly márciusban indultam a TTK Hallgatói Képviselet Tisztújításán és mandátumos tagként be is kerültem.

A kezdetektől fogva leginkább a kollégium területe érdekelt, így már márciustól elkezdtem betanulni a posztra, Schmidt Beáta, akkori kollégiumi referens mellett, a nyár végén pedig át is vettem tőle a feladatkört. Az elmúlt évben a kollégiummal kapcsolatos teendők megváltoztak illetve az eddigi évekhez csak kis mértékben hasonlítottak, a minket sokszorosan érintő korlátozások következményében. A feladatok újszerűsége ugyan kihívás volt mégis segített abban, hogy a posztnak minden kis részét megtanuljam, a szabályzatokat használatuk közben alaposan megismerjem.

Később szeptemberben a gazdasági referensi posztra is bizalmat szavazatott nekem a Képviselet, és habár a rendkívüli helyzet miatt nem volt lehetőségem a minden a poszttal általánosan járó feladatot kipróbálni, az eddig teendőket szerintem jól végeztem el.

Talán legnagyobb projektem az elmúlt év alatt a KFSZ-ben a közösségi pontok eloszlásának megváltoztatása volt, a projektet Lestyan Bencével vittük végre és szerintem sikerült egy optimális rendszert létrehozni.

Igyekeztem a Képviselet aktív és hasznos tagja lenni, legyen szó referensi vagy általános feladatok elvégéséről, amennyiben bizalmat kapok és a Képviselet tagja maradnék, szeretnék továbbra is referensi és egyéb feladatokat is elvállalni.

Köszönöm, hogy elolvastátok a motivációmat és remélem, bizalmat tudtok szavazni nekem és támogattok a következő szavazáson!