Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/http/wp-content/themes/enfold/framework/php/function-set-avia-frontend.php on line 536

2017/18. tanév tavaszi féléves pályázatok

Kiírásra kerültek a szokásos pályázataink. Fontos változás, hogy idén újra kell adatlapot töltenetek, viszont nem kell külön beszámolót leadnotok, a végzett tevékenységet az adatlap megfelelő helyére tudjátok beírni. Ezen adatlap aláírt példányát is szükséges határidőig eljuttatni a TTK HK irodájába. Hamarosan elkészítünk egy-egy minta-adatlapot minden pályázathoz, ezzel is megkönnyítve azok kitöltését.
FONTOS: Idén csak és kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni a pályázatotokat, amennyiben magatok külditek azt el a ttk_palyazat@lists.ktk.bme.hu email címre határidőig. A körök, illetve szakkollégium vezetésétől csoportosan érkezett adatlapokat (beszámolókat) sajnos nem tudjuk elfogadni. Természetesen az adott kör vagy szakkollégium vezetőinek is elküldhetitek az adatlapotokat, ám ez nem kötelező, a pályázati határidő lejárta után mindenki pályázata el lesz juttatva hozzájuk.
A Közösségi, Külső Közösségi és Hallgatói Képviselet Ösztöndíjak pályázati kiírásait és adatlapjait megtalálhatjátok itt!
A WJSZ, PikkÁsz, Jegyzetírói és Rendezvényszervezői Ösztöndíjak pályázati kiírásait és adatlapjait pedig itt találhatjátok!