Aktuális híreink 2019.05.08.

Sziasztok!
Alábbiakban olvashatjátok aktuális híreinket röviden összefoglalva:

1. HK Fogadóóra
2. Tegyük közösen szebbé a Duna partját!

3. Pályázati határidők
4. TTK Grillparty
5. Science Camp szervezés
6. Bsc szakirány tájékoztató
7. Esélyegyenlőségi pályázat

1. HK Fogadóóra

A héten a leadási határidők miatt meghosszabbított fogadási idővel várunk benneteket, keressetek bátran 18:00-24:00 között.
Jövő héttől is várunk benneteket a szokott időben !

2. Tegyük közösen szebbé a Duna partját!

Mindenki szeret tavasszal a Duna partján üldögélni, kellemes szellő, jó társaság, idilli kép. Most itt az idő, hogy vissza is adjunk valamit! A Petőfi híd és a Szabadság híd közötti szakaszra ráférne kis ápolás, ehhez kérjük most a segítségeteket! Ha regisztráltok az eseménynél, akkor a szervezők szendviccsel és ásványvízzel is támogatják a munkátokat. A legaktívabb kar értékes nyereményekben részesül.
Ott találkozunk, gyertek minél többen!

3. Pályázati határidők

Ma van május 8-a, így a mai nap alábbi pályázatok leadási határideje is:

  • Közösségi ösztöndíj
  • Közéleti öszöndíj
  • WJSZ ösztöndíj
  • Pikkász ösztöndíj
  • Jegyzetírói ösztöndíj
  • Rendezvényszervezői ösztöndíj

Ezekről további információt az alábbi linken találhattok.

4. TTK Grillparty

Szeretettel várunk mindenkit a póthét utolsó napján a KTK udvarán, hogy együtt pihenhessük ki a szorgalmi időszak fáradalmait és lazíthassunk a vizsgák előtt.
Lesznek finom grillezett ételek és sör, amit ihattok magában vagy sörpong közben. A sörpongbajnokságra az alábbi formon várjuk a jelentkezéseket, természetesen a legjobb csapat jutalomban részesül.
Az programhoz tartozó facebook eseményt itt találjátok.

5. Science Camp szervezés

A 2019-es Science Camp szervezése megkezdődött.
Természetesen idén is szükség lesz segítőkre, akik a résztvevőket kísérgetik, segítik, velük beszélgetnek, illetve akik az általános szervezési munkálatokban segédkeznek. A tábor idejére kollégiumi férőhely igényelhető illetve az étkezés biztosított.

A tábor időpontja: 2019. július 7-13.
Jelentkezni ezen a formon lehet.

6. Bsc szakirány tájékoztató

Másodéves matematika BSc szakos hallgatók számára tartanak tájékoztatót a specializációs sávok felelősei május 9-én 18:00 kezdettel a H406 teremben. Minden szakirány-választás előtt álló számára hasznos információkkal szolgálhat, semmiképp sem hagyjátok ki!

7. Esélyegyenlőségi pályázat

 A BME fogyatékossággal illetve átmeneti/tartós súlyos egészségi problémával élő, teljes idejű képzésben részt vevő hallgatói számára kiírt pályázat. Az Alapítvány támogatást nyújt a fogyatékosság okán felmerülő többletköltségekre és a szükséges eszközökre, hogy minél akadálymentesebb legyen a tanulmányok elvégzése.
További információk ezen a linken találhatóak.