Aktuális híreink 2019.05.14.

Sziasztok!
Alábbiakban olvashatjátok aktuális híreinket röviden összefoglalva:

1. HK Fogadóóra
2. Tegyük közösen szebbé a Duna partját!

3. Pályázat leadások
4. TTK Grillparty
5. Science Camp szervezés
6. Új Nemzeti Kiválóságok Program
7. Esélyegyenlőségi pályázat
8. Elérhető pályázatok

1. HK Fogadóóra

Várunk benneteket a szokott időben, szerdánként 19:00-20:00-ig a HK irodában, forduljatok hozzánk bizalommal!

2. Tegyük közösen szebbé a Duna partját!

Mindenki szeret tavasszal a Duna partján üldögélni, kellemes szellő, jó társaság, idilli kép. Most itt az idő, hogy vissza is adjunk valamit! A Petőfi híd és a Szabadság híd közötti szakaszra ráférne kis ápolás, ehhez kérjük most a segítségeteket! Ha regisztráltok az eseménynél, akkor a szervezők szendviccsel és ásványvízzel is támogatják a munkátokat. A legaktívabb kar értékes nyereményekben részesül.
Ott találkozunk, gyertek minél többen!

3. Pályázat leadások

 

A héten még le tudjátok adni a a Kar Kiváló Hallgatója és a Kari Tudományos Ösztöndíj pályázatait, ezekről további információt itt találhattok.

4. TTK Grillparty

Szeretettel várunk mindenkit a póthét utolsó napján a KTK udvarán, hogy együtt pihenhessük ki a szorgalmi időszak fáradalmait és lazíthassunk a vizsgák előtt.
Lesznek finom grillezett ételek és sör, amit ihattok magában vagy sörpong közben. A sörpongbajnokságra az alábbi formon várjuk a jelentkezéseket, természetesen a legjobb csapat jutalomban részesül.
Az programhoz tartozó facebook eseményt itt találjátok.

5. Science Camp szervezés

A 2019-es Science Camp szervezése megkezdődött.
Természetesen idén is szükség lesz segítőkre, akik a résztvevőket kísérgetik, segítik, velük beszélgetnek, illetve akik az általános szervezési munkálatokban segédkeznek. A tábor idejére kollégiumi férőhely igényelhető illetve az étkezés biztosított. Jelentkezni máj. 24-ig tudtok.

A tábor időpontja: 2019. július 7-13.
Jelentkezni ezen a formon lehet.

6. Új Nemzeti Kiválóságok Program

Kiírásra kerültek UNKP-19 forduló pályázati felhívásai. A pályázatról összefoglalót itt találsz, a nagyon részletes információkat az egyetemi oldalon találod meg.

7. Esélyegyenlőségi pályázat

 A BME fogyatékossággal illetve átmeneti/tartós súlyos egészségi problémával élő, teljes idejű képzésben részt vevő hallgatói számára kiírt pályázat. Az Alapítvány támogatást nyújt a fogyatékosság okán felmerülő többletköltségekre és a szükséges eszközökre, hogy minél akadálymentesebb legyen a tanulmányok elvégzése.
További információk ezen a linken találhatóak.

8. Elérhető pályázatok

Szemezgessetek az alábbi pályázatokból, ha valamelyik érdekel benneteket, ne habozzatok!