Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/http/wp-content/themes/enfold/framework/php/function-set-avia-frontend.php on line 536

Aktuális híreink 2018.04.24.

 

1. HK fogadóóra
2. Kari Sportnap
3.Kerekasztal-beszélgetés a dékánjelöltekkel
4. Matlab licenc
5. A Science Camp nyári táborra hallgatói segítőket keresünk!

 

 

1. HK fogadóóra

A héten az alábbi fogadóidőpontban várunk Benneteket:
Szerda (2018.04.25.): 19:00-21:00

Ha bármi kérdésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal!

 

2. Kari Sportnap

Idén is megrendezésre kerül a kari Sportnap. Várunk Titeket sok szeretettel április 26-án a Sportközpontban és a Kármán Tódor Kollégiumban!

A Sportközpontban több izgalmas sportot is kipróbálhattok: squash, falmászás, illetve a konditermet is igénybe vehetitek. Csapatjátékra is lehetőségetek lesz az egyik sportpályán, ugyanis ott kerül megrendezésre a röplabda-bajnokság.

Legyőzhetitek a WJSZ, a KAPOCS és a HK csapatait a csapatsportokban, valamint figyelemmel kísérhetitek a Körök közti versenyt is.

A Sportnapon való aktív részvételért Testnevelés aláírást is kaphattok. Gyertek minél többen, hogy jövőre dékáni szünetet is kaphassunk és még több programmal készülhessünk Nektek!

A programtervet ide kattintva találjátok.
Nevezni pedig az alábbi linkeken lehet:

Egyéni jelentkezés
Csapat nevezése

 

3.Kerekasztal-beszélgetés a dékánjelöltekkel

Kerekasztal-beszélgetés kerül megrendezésre a dékánjelöltekkel 2018. május 9-én, melyre sok szeretettel várjuk karunk vezetőit, oktatóit, munkatársait és hallgatóit!
A rendezvényen a dékánjelöltek bemutatkoznak, ismertetik röviden pályázataikat és megválaszolják a nekik feltett kérdéseket.
További információkért kattints ide.

 

4. Matlab licenc

Jelenleg a Matlab figyelmezteti a felhasználókat, hogy a licenc április 30-án lejár. A BME éves licencdíjat fizet, amelynek valóban május elseje a fordulónapja. Azonban licencünk meghosszabbításra került, amit hamarosan beállítanak és el fog tűnni a figyelmeztetés is.

 

5. A Science Camp nyári táborra hallgatói segítőket keresünk!

Július 15-21. között kerül megrendezésre a BME TTK szervezésében a Science Camp nevű középiskolásoknak szánt tudományos tábor.

A rendezvényen szükségünk lesz hallgatói segítőkre, hogy a résztvevő diákok felügyeletét biztosítsuk a tábor ideje alatt. A segítőknek egész héten teljes ellátást, valamint igény szerint ingyenes kollégiumi elhelyezést biztosítunk, továbbá munkájukat ösztöndíjjal jutalmazzuk. Előnyben részesítjük olyan hallgatók jelentkezését, akik egész héten tudják vállalni a részvételt, de ez nem kritérium feltétel.
Ha szívesen részt vennél az eseményen, mint segítő kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot május 25-ig.

További információk a honlapon:
http://sciencecamp.ttk.bme.hu/