Aktuális híreink 2019.08.31.

Sziasztok!
Alábbiakban olvashatjátok aktuális híreinket röviden összefoglalva:

1. Személyes bemutatási időpontok 2019 – Szociális ösztöndíj pályázat
2. Gólyahét
3. Gólyahajó

4. BME Egyetemi Napok

1. Személyes bemutatási időpontok 2019 – Szociális ösztöndíj pályázat

A Rendszeres szociális ösztöndíj pályázatokhoz szükséges dokumentumok személyes bemutatására 2019. szeptember 2 – 16. között lesz lehetőségetek. A bemutatásra az ESZR-en (https://szoc.sc.bme.hu) előzetesen foglalt időpontokban lesz lehetőségetek, az időpontok az ESZR-re hamarosan lesznek kiírva, erről értesíteni fogunk Benneteket.

A következő időpontokban tudtok jönni személyes bemutatásra:

 • szeptember 2 – 5.:
  • hétfő, szerda, csütörtök, péntek: 10:00-18:00
  • kedd: 10:00-16:00
 • szeptember 9 – 13.:
  • kedd, szerda: 18:15-21:00
  • péntek: 15:15-21:00

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy mind az ösztöndíjra benyújtott pályázat, mind a szociális alapon elnyert kollégiumi férőhely csak abban az esetben érvényes, ha az igazolások bemutatásra és leadásra kerültek!

2. Gólyahét

A Gólyahéten teszitek meg az első lépéseket egyetemistaként.

 • Ezen a héten iratkoztok majd be a BME-re, beköltözhettek a kollégiumba, és megismerkedtek az egyetem épületeivel , ahol az elkövetkező évek jelentős részét fogjátok tölteni.
 • Segítséget kaptok a NEPTUN  felderítésében és a tárgyaitok közti eligazodásban, de a gólyatáborban kötött barátságok elmélyítésére is sort keríthettek majd.

Érdemes lesz tehát minden lehetőséget kihasználni ezen a héten, hogy még a tanulmányi kötelezettségek édes terhe nélkül élvezhessétek az egyetemi életet.

3. Gólyahajó

A Gólyahét szerdáján, szeptember 4-én kerül megrendezésre a Gólyahajó. Az Építő, a Gépész, a Vegyész, a Közlek és a Természettudományi Kar összefogott, hogy egy felejthetetlen élményt nyújtson nektek a regisztrációs héten. Gyertek és bulizzatok a Gólyahajón az újonnan szerzett barátaitokkal Budapest elképesztő látképére!
A jegyekről, időpontokról, és minden további részletről az eseménynél tudtok tájékozódni.

4. BME Egyetemi Napok

Ha még szeretnétek a nyár utolsó napjait meghosszabítani, tartsatok velünk a BME Egyetemi Napokra, Budapest legnagyobb hallgatói fesztiváljára!
Három napon keresztül 4 színpadon több, mint 50 fellépő fog hatalmas bulit tartani!

Nagy hiba lenne kihagynotok, jegyek már csak nagyon korlátozott számban érhetőek el, minden részletet megtaláltok az eseménynél.