Aktuális híreink – 2021. március 10.


Aktuális híreink röviden összefoglalva:
  1. Megjelent a PikkÁsz HK-s különszáma
  2. TTK HK Tisztújító Szavazás 2021
  3. BME PikkÁsz főszerkesztői pályázat
  4. TTK Honfoglaló Bajnokság
  5. HSK Sportolási igényfelmérés

1. Megjelent a PikkÁsz HK-s különszáma
A PikkÁsz HK-s különszámához interjú készült Vida Marival, Gerner Alexandrával és Prok Istvánnal, emellett olvashattok a HK működéséről és elmúlt éves tevékenységéről, illetve a Tisztújításra beérkezett elnöki pályázatot és bemutatkozásokat is megtaláljátok benne.
Az újságot ezen a linken keresztül éritek el.

2. TTK HK Tisztújító Szavazás 2021
Március 8-án megkezdődött a Tisztújító Szavazás a Neptun rendszeren keresztül. Az Ügyintézés/Kérdőívek menüpontnál a TTK HK TISZTÚJÍTÁS 2021-03-N című kérdőív kitöltésével adható le szavazat. A kérdőív első oldala a TTK HK mandátumos (szavazati jogú) tagjainak megválasztásáról szól, itt legfeljebb 12 főre lehet voksolni a jelentkezők közül. A második oldalon a Rendszeres szociális ösztöndíj pályázatok bírálóinak a jelentkezésének támogatása a kérdés, itt viszont akár az összes jelentkezőre lehet “igen”-nel szavazni.
A 2021-es Tisztújításon indulók bemutatkozása a ttkhk.bme.hu/tisztujitas/ oldalon megtekinthető.

A Kari Hallgatói Szavazás időpontjai:

2021. március 08. 20:00-tól március 12. 12:00-ig online formában a Neptun rendszerben.


3. BME PikkÁsz főszerkesztői pályázat
A főszerkesztő feladatai: a lapkiadással kapcsolatos munkák megtervezése és megszervezése, az ehhez köthető feladatok kiosztása, döntés a lap tartalmáról (a HK-val közösen) és a szerkesztőség képviselete a külső fórumokon.
A pályázás menete: a hiánytalanul kitöltött adatlap és egy minimum 2000 karakter terjedelmű motivációs levél elküldése a palyazat@ttkhk.hu e-mail címre.
Leadási határidő: 2021. március 24.

4. TTK Honfoglaló Bajnokság
A Rendezvényszervező Bizottság szeretettel vár mindenkit egy TTK-s Honfoglaló Bajnokságra.
Szeretnéd megcsillogtatni tudásod és mellette kikapcsolódni? Szeretnél egy jó hangulatú estét egy remek társasággal?
Gyere el, és legyél te a TTK legjobb honfoglalója!
A jelentkezés határideje: március 10. (szerda) éjfél
A játék során először csoportkörök, majd döntők lesznek, ezek pontos beosztását a bajnokság Facebook eseményénél fogjuk közzétenni, ezt kövessétek figyelemmel. A győztesekre értékes nyeremények várnak!
Fontos! Az idei évtől a játék csak telefonon és tableten elérhető. Kérünk benneteket, hogy még az esemény előtt töltsétek le az alkalmazást, és jelentkezzetek be a profilotokba. (AndroidiOS)

5. HSK sportolási igényfelmérés
A HSK a múlt félévhez hasonlóan sport kihívásokat és online rendezvényeket szeretne szervezni a távoktatás idejére. Azt szeretnénk, hogy a nektek legmegfelelőbb sportrendezvényeket, kihívásokat tudjuk megszervezni, ezért készítettünk egy rövid igényfelmérő form-ot, melyben jelezni tudjátok, hogy részt vennétek-e ilyen eseményeken, illetve milyen sportok iránt érdeklődtök.