Aktuális híreink – 2021. október 22.


Aktuális híreink röviden összefoglalva:

  1. Tanulmányi ösztöndíj felülvizsgálati kérelem
  2. FUN4U! 3. előadás és gólyatábori képvetítés – változás
  3. Kvantumgenerátor

1. Tanulmányi ösztöndíj felülvizsgálati kérelem

Már elérhető a Neptunban a 026 – Tanulmányi ösztöndíj felülvizsgálati kérelem. A kérvény november 7. 23:59-ig adható le.
Amennyiben úgy vélitek, hogy hibásan lett meghatározva a 2021/22/1 félévi ösztöndíjatok, abban az esetben (indoklással együtt) ezzel a kérvénnyel kérhetitek a felülvizsgálatot.


2. FUN4U! 3. előadás és gólyatábori képvetítés – változás

A korábbi tervekkel ellentétben nem egymás után lesz megszervezve a FUN4U! előadás és a gólyatábori képvetítés.

Az előadás az eredeti időpontban és helyszínen, 2021. október 25-én, hétfőn, 16.00-kor a KTK 009-es termében lesz megtartva. A harmadik és egyben ősszel az utolsó előadáson többet megtudhattok a rendezvényekről, amiket a Hallgatói Képviselet és a Rendezvényszervező Bizottság szervez nektek.
Az előadás Facebook eseményét itt találjátok.

A 2021-es Gólyatáborban készült képeket 2021. október 28-án, csütörtökön, 16.00-kor a KTK 009-es termébennézzük meg együtt. Ha esetleg lesz változás, azt a képvetítés Facebook eseményénél jelezni fogjuk nektek.


3. Kvantumgenerátor

Kedves Kvantum-felhasználók!

Kvantumgenerátort hallgatók üzemeltetik hallgatók számára. Közös célunk, hogy minél több tantárgy esetében minél több segédanyag (jegyzet, ZH, kis ZH, vizsga, mindenféle beadandó) álljon rendelkezésre azok számára, akik a jövőben el fogják végezni a TTK-t, hiszen ezzel meg tudjuk könnyíteni a felkészülésüket. A korábbi pár félévben (részben a koronavírus miatt) rengeteg ilyen anyag került hozzátok.
Emiatt szeretnénk megkérni Titeket, hogy ha rendelkezésre áll bármiféle segédanyag a jövő TTK-sai számára, amit szívesen megosztanál velük (az előbb felsoroltak közül bármelyik), akkor azt töltsétek fel a  Kvantumgenerátorra. A felöltéshez semmiféle extra jogosultságra vagy oktatói nyilatkozatra nincs szükség. A honlapon a bejelentkezés után szakok szerinti felbontásban találod meg a tantárgyakat.
Amennyiben még nem regisztráltál, de szeretnél, az alábbi form kitöltésével van rá lehetőséged.