Aktuális híreink röviden összefoglalva:

  1. Évfolyamfelelősi pótpályázat
  2. Rendszeres szociális ösztöndíj pályázat személyes bemutatás
  3. Kvantumgenerátor

1. Évfolyamfelelősi pótpályázat

Ma éjfélig még leadhatjátok a 2023/24-es tanévre szóló Évfolyamfelelősi pótpályázatot.

Az évfolyamfelelős feladatai:
● segíti az oktatási referens és a tanulmányi felelősök munkáját,
● összegyűjti az adott évfolyamot/szakirányt érintő problémákat,
● a HK által közölt információkat közvetíti az évfolyam felé,
● a tanulmányi fórumok szervezésében részt vesz.

Pályázni a motivációs levél és a hiánytalanul kitöltött pályázati adatlap mellékelésével lehetséges, melyeket elektronikusan a palyazat@ttkhk.hu e-mail címre szükséges elküldeni szeptember 10. 23:59-ig.

pályázati kiírást és az adatlapot a linkekre kattintva tekinthetitek meg.

2. Rendszeres szociális ösztöndíj pályázat személyes bemutatás

Szeptember 1-jén kezdetét vette a Rendszeres szociális ösztöndíj pályázat személyes bemutatási időszaka, ami szeptember 12-ig tart. Ezen intervallum alatt minden pályázónak be kell mutatnia a pályázatát (miután Előbírált, hiánytalan státuszt kapott). Időpontot a MŰEPER felületén tudtok foglalni a bemutatáshoz.

A hiányzó, hibás dokumentumokat még a hiánypótlási határidő végéig (szeptember 11-ig) tudjátok feltölteni.

A hatékony és gyors segítségnyújtás, valamint mindenki sorra kerülésének érdekében minden pályázónak erősen ajánljuk, hogy amennyiben megteheti, a hiánypótlást és a személyes bemutatást ne az utolsó napokra hagyja. Szeretnénk megkérni minden, nem KTK-s hallgatót, hogy a lefoglalt időpontjáról értesítse a Szociális Bizottságot a szoc@ttkhk.hu valamint a rak.lili@ttkhk.hu címeken keresztül.

További információkért látogass el a TTK HK honlapjára.

3. Kvantumgenerátor

Kvantumgenerátort hallgatók üzemeltetik hallgatók számára. Közös célunk, hogy minél több tantárgy esetében minél több segédanyag (jegyzet, ZH, kis ZH, vizsga, mindenféle beadandó) álljon rendelkezésre azok számára, akik a jövőben el fogják végezni a TTK-t, hiszen ezzel meg tudjuk könnyíteni a felkészülésüket.

Emiatt szeretnénk megkérni Titeket, hogy ha rendelkezésetekre áll bármiféle segédanyag a jövő TTK-sai számára, amit szívesen megosztanátok velük (az előbb felsoroltak közül bármelyik), akkor azt töltsétek fel a Kvantumgenerátorra. A felöltéshez semmiféle extra jogosultságra vagy oktatói nyilatkozatra nincs szükség. A honlapon a bejelentkezés után szakok szerinti felbontásban találjátok meg a tantárgyakat.