Aktuális híreink röviden összefoglalva:

  1. Kari Hallgatói Szavazás
  2. Rendszeres szociális ösztöndíj személyes bemutatása
  3. Rendszeres szociális ösztöndíj hiánypótlása
  4. Szakmai nap

1. Kari Hallgatói Szavazás

2024. február 16. 12:00 – február 23. 12:00-ig online formában a Neptun rendszerben a Kari Hallgatói Képviselet mandátumainak betöltésére, valamint a kari hallgatók szociális helyzetére javaslatot tevő bírálók személyéről.

2. Rendszeres szociális ösztöndíj személyes bemutatása

A pályázatok személyes bemutatási időszaka 2024. február 8. és február 20. között esedékes. A személyes bemutatások a Kármán Tódor Kollégium 013-as szobájában, azaz a TTK HK irodájában lesznek. Időpontra jelentkezni a MŰEPER felületén, az Időpontok menüpont alatt tudtok, az időpont előtti nap 20 óráig, amennyiben a pályázatotok “Előbírált, hiánytalan” státuszú.

3. Rendszeres szociális ösztöndíj hiánypótlása

2024. február 19-ig (hétfő) van lehetőségetek pótolni a hiányzó dokumentumaitokat a tavaszi félévre vonatkozó Rendszeres szociális ösztöndíj pályázatban, ha ösztöndíjra szeretnétek pályázni.

4. Szakmai nap

A Szakmai nap során a megjelent cégek kb. 15 perc hosszú előadás keretén belül bemutatják cégüket, illetve álláslehetőségeiket. Ezen előadások után pedig lehetőség lesz a helyszínen való standolásra, mely során kötetlenül beszélgethettek a cégek képviselőivel.

A rendezvény időpontja: 2024. február 27.

A rendezvény helyszíne: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem K épület, Díszterem (Budapest, Műegyetem rkp. 3, 1111)