Camp Leaders Hungary

Fedezd fel a világot és önmagad!

Smaller Earth – Work and Travel programok

Jelentkezz arra a programra, amelyiknél leginkább megdobban a szíved és már jöhetsz is az egyik soron következő ingyenes, online tájékoztatónkra!

Utazás, nyelvgyakorlás, barátok a világ minden tájáról, önismereti fejlődés, külföldi tapasztalatszerzés, új városok és kultúrák felfedezése – ez mind egyszerre!

Készen állsz életed kalandjára?

A Smaller Earth Hungary által kínált programok:

Camp Leaders – Amerikai nyári diákmunka gyerektáborban

3 hónap egy amerikai gyerektáborban fix fizetéssel, szállással és ellátással. Ha szeretnél egy vidám csapat része lenni, angolt gyakorolni és a megkeresett zsebpénzedből beutazni Amerikát, akkor a Camp Leaders programot neked ajánljuk.

Érdekel a külföldi diákmunka

Resort Leaders – Amerikai diákmunka és szakmai gyakorlat szállodában

A világ élvonalába tartozó szállodákban szerezhetsz munkatapasztalatot, élményeket és barátokat a világ minden tájáról. Ha szeretnél jobban belelátni egy amerikai szálloda életébe és gyakorolni az angol nyelvet akkor itt a helyed!

Érdekel a szállodai munka

Szakmai gyakorlat a Karib-térségben

6 hónapos szakmai gyakorlat a vendéglátás területén egy luxusszállodában, nem csak turizmus-szakosoknak! Tölts fél évet az egyik szigeten, szerezz munkatapasztalatot miközben az angol nyelvet is gyakorlod. Akár hallgatói jogviszony nélkül is!

Érdekel a karibi szakmai gyakorlat