Aktuális híreink 2020. október 11.

Aktuális híreink röviden összefoglalva:

  1. Kollégiumi Bentlakási Megállapodás
  2. Neptun kérdőív az oktatásról
  3. FUN4U! programsorozat
  4. Tanulmányi ösztöndíj eredmények
  5. TTK HK fogadóóra

1. Kollégiumi Bentlakási Megállapodás 
A Kollégiumi Bentlakási Megállapodás elfogadására Neptunon keresztül a 901_KBM Kollégiumi Bentlakási Megállapodás nevű kérvény leadásával van lehetőség. Ez minden kollégistának kötelező.  Ha esetleg még nem adtad le a kérvényt, akkor azt minél hamarabb tedd meg. (A kérvények a Neptunba belépve az Ügyintézés/Kérvények menüpont alatt találhatók.)

2. Neptun kérdőív az oktatásról  
Az oktatásról szóló kérdőív kitöltésére Neptunon keresztül a Felmérés a 2020/21/1-es félévben alkalmazott Intézkedési Tervről kitöltésével van lehetőség. A kérdőív kitöltésének határideje 2020. október 11. (vasárnap) 23:59. (A kérdőívek a Neptunba belépve az Ügyintézés/Kérdőívek menüpont alatt találhatók.)

3. FUN4U! programsorozat
A BME TTK Hallgatói Képviselet harmadik éve rendezi meg a FUN4U! – Fontos az Új Nézőpont! programsorozatot olyan hallgatóknak, akik szeretnének többet megtudni a hallgatói szervezetek működéséről, akár kifejezetten érdeklődnek a HK iránt. A programokon röviden bemutatunk egy-egy olyan témát, amivel a HK foglalkozik, megvitatunk problémákat és minden előadásra egy kis meglepetéssel is készülünk nektek. Az előadás a Microsoft Teams-en lesz megtartva. A szükséges Teams kód: w956hyk
A résztvevőket jó hangulattal és izgalmas témákkal várjuk. Gyere el, hallasd a hangod és láss bele a képviselet munkájába!

A jövő heti előadás témája és időpontja:
2020. október 12. 17:00 – Oktatás

4. Tanulmányi ösztöndíj eredmények
Kihirdetésre kerültek a tanulmányi ösztöndíjosztás eredményei a TTK HK honlapján. Az alábbi linken megtalálhatjátok.

5. TTK HK fogadóóra
A TTK HK keddenként 19:00 – 20:00 között fogadóórákat tart a HK Irodában. (KTK 013) Aki nem kollégista, az Teams-en keresztül is tud jönni a 41k5nql kóddal.
Forduljatok hozzánk bátran bármilyen kérdéssel, kéréssel, észrevétellel!