Kedves Hallgatók!

Az alábbiakban tájékoztatást adunk a BME Természettudományi Kar (TTK) Hallgatói Önkormányzat (HÖK) Rendszeres Szociális Ösztöndíj és Alaptámogatást bíráló személyek megválasztásának részleteiről.

Kari Hallgatói Szavazás:

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a BME TTK HÖK szavazást tart 2023. december 18. 18:00 – december 22. 18:00 között a kari hallgatók szociális helyzetére javaslatot tevő bírálók személyéről. A jelentkezők névsorát és motivációs leveleit itt tudjátok elolvasni.

A szavazásról készült jegyzőkönyvet a Szavazás eredményével itt olvashatjátok.

Kari Hallgatói Fórum:

A Szavazást megelőzően a hagyományokhoz híven Kari Hallgatói Fórum kerül megrendezésre.

A Fórum időpontja: 2023. december 18. (hétfő) 17:00

A Fórum helyszíne: H épület 607-es terem

A Fórum napirendje:

  1. Tájékoztató a 2023/24/2-es Rendszeres Szociális Ösztöndíj pályázat változásairól, fejleményeiről
  2. A jelöltek bemutatása
  3. Egyebek

Az alábbi linken megtalálhatjátok a Kari Hallgatói Fórum emlékeztetőjét.

Szavazási Bizottság:

A Szavazási Bizottság elnöke: Kanizsai Péter Jakab

A bizottság további tagjai: Antal Jázmin, Dr. Prok István, Varga Liliána Erzsébet

Jelentkezés menete:

A választáson a Kar minden hallgatója választó és választható. A Szociális bírálók jelentkezéseit a Szavazási Bizottság gyűjti össze. A jelentkezések benyújtására 2023. december 11. 00:00 és december 15. 12:00 között van lehetőség. A jelentkezési lapot, mely az alábbi helyen érhető el, illetve egy bemutatkozást és egy igazolványképet elektronikus úton kell eljuttatni Kanizsai Péter Jakab és Antal Jázmin részére, a kanizsai.peter@ttkhk.hu és antal.jazmin@bmeehk.hu címekre.

A Kari Hallgatói Szavazás időpontja:

2023.december 18. 18:00 – december 22. 18:00-ig online formában a Neptun rendszerben.

Névjegyzékbe vétel:

Tájékoztatunk titeket továbbá, hogy a Szavazási Bizottság felveszi a választójoggal rendelkező hallgatókat névjegyzékébe. A névjegyzéket 2023. december 11. 23:59-ig van lehetőségetek megtekinteni. A hatályos BME HÖK Alapszabály szerint, a HÖK minden tagja jogosult a Szavazáson való részvételre. Kérlek, ellenőrizzétek, hogy benne vagytok-e a névjegyzékben, ugyanis a hatályos BME HÖK Alapszabály szerint, a névjegyzék megtekinthetőségének időtartama alatt lehet kifogást benyújtani a Szavazási Bizottság elnökéhez a névjegyzékbe vétellel kapcsolatban!