Nagy Ynna Ilona

Sziasztok!

Nagy Ynna Ilonának hívnak, karunk másodéves Matematika BSc szakos hallgató vagyok.

A Hallgatói Képviselethez a 2020-as Tisztújítást követően csatlakoztam. Az elmúlt egy évben több területért is feleltem. A ciklus egészében a KHÖK Kari lapjának felelőse pozíciót töltöttem be, a Gólyaszám, valamint a HK Különszám koordinálását végeztem. Az év előrehaladtával ösztöndíj referens lettem, mely időszak alatt a tanulmányi ösztöndíj kiosztásával, pályázati kiírásaink gondozásával és a beérkezett pályázatok bírálásával foglalkoztam. Novembertől a Képviselet alelnöke vagyok, leginkább a Képviselet munkájának ütemezése, illetve az elnök segítése tartozott az alelnöki tevékenységeim közé. Az idei tanévben először induló Mentorprogram koordinálásában és a nyári rendezvények szervezésében is volt alkalmam részt venni, és ezáltal tapasztalatot szerezni. Mindezek mellett az elmúlt egy évben szociális bírálóként is igyekeztem a hallgatóink segítségére lenni.

Alelnökként lehetőségem adódott a Képviselet vezetésében részt venni, és az elnöki feladatkörbe is bepillantást nyerhettem. Motivált a feladatvállalás, és nem tántorított el a felelősségvállalás. Az utóbbi időben indíttatást éreztem arra, hogy a Képviselet koordinálásába még inkább belefollyak, így a következő ciklusra elnöki pályázatot nyújtottam be.

Több projektötletem is megvalósításra vár, illetve szeretném, hogy a jelenleg futókat is befejezzük. Ezek közé tartozik a 2021-es Gólyatábor kari hagyományok szerinti önálló megszervezése, az elmaradt TTK Bál utólagos megrendezése, a szponzoráció és az utánpótlás kérdéskörének tisztázása, a Mentorprogram fejlesztése és a Fizika BSc elsőévesekre való kiterjesztése.

Az elnöki pozíció megpályázásán kívül a továbbiakban is szeretném a Szociális Bizottság munkáját szociális bírálóként segíteni.

Amennyiben alkalmasnak találtok, arra szeretnélek Titeket kérni, hogy támogassatok szavazatotokkal az idei Hallgatói Szavazáson.