Tisztújítás – 2021

Kedves Hallgatók!

Az alábbiakban tájékoztatást adunk a BME Természettudományi Kar (TTK) Hallgatói Önkormányzat (HÖK) 2021. évi Tisztújító Szavazás és a kari Szociális Bizottság tagjainak megválasztásának részleteiről.

Kari Hallgatói Szavazás:

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a BME TTK HÖK éves rendes Tisztújító Szavazást tart 2021. március 8-12. között a Kari Hallgatói Képviselet mandátumainak betöltésére, valamint a kari hallgatók szociális helyzetére javaslatot tevő bírálók személyéről.

Kari Hallgatói Fórum:

A Szavazást megelőzően a hagyományokhoz híven Kari Hallgatói Fórum kerül megrendezésre.

A Fórum időpontja és helye: 2021. március 08. (hétfő) 18:00

A Fórum helyszíne: Microsoft Teams, csoportkód: 0c0hzij

A Fórum napirendje:

  1.       A TTK Hallgatói Képviselet beszámolója az elmúlt ciklusról
  2.       A Tisztújító Szavazásra jelöltek bemutatása
  3.       Szociális Bizottság jelöltek bemutatása
  4.       Egyebek

Szavazási Bizottság:

A Szavazási Bizottság elnöke: Kovács Szilvia (kovacs.szilvi93@gmail.com)

A bizottság további tagjai: Dr. Prok István, Schmidt Beáta, Walton Mihály

Jelentkezés menete:

A választáson a Kar minden hallgatója választó és választható. A képviselői jelentkezések és a Szociális Bizottság tagjainak jelentkezéseit a Bizottság gyűjti össze. A jelentkezések benyújtására 2021. február 24. 8:00 és március 03. 16:00 között van lehetőség. A jelentkezési lapot, mely az alábbi helyen érhető el, illetve egy bemutatkozást és egy igazolványképet elektronikus úton kell eljuttatni Kovács Szilvia és Walton Mihály részére, a kovacs.szilvi93@gmail.com és walton.mihaly@bmeehk.hu címekre.

Elnöki pályázat leadására 2021. március 1-ig van lehetőségetek, melyről bővebben az alábbi linken olvashattok: https://ttkhk.bme.hu/wp-content/uploads/2021/02/Elnoki-palyazat-2021.pdf

A Kari Hallgatói Szavazás időpontjai:

2021. március 08. 20:00 – március 12. 12:00-ig online formában a Neptun rendszerben.

Névjegyzékbe vétel:

Tájékoztatunk titeket továbbá, hogy a Szavazási Bizottság felveszi a választójoggal rendelkező hallgatókat névjegyzékébe. A névjegyzék megtekintésére a Természettudományi Kar Hallgatói Képviseletének hivatalos honlapján (https://ttkhk.bme.hu/) van lehetőséged 2021. február 26-tól 2021. március 6-ig. A hatályos BME HÖK Alapszabály szerint, a HÖK minden tagja jogosult a Szavazáson való részvételre. Kérlek, ellenőrizzétek, hogy benne vagytok-e a névjegyzékben, ugyanis a hatályos BME HÖK Alapszabály szerint, a névjegyzék megtekinthetőségének időtartama alatt lehet kifogást benyújtani a Szavazási Bizottság elnökéhez a névjegyzékbe vétellel kapcsolatban!

Emellett felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a Kari Hallgatói Szavazáson való részvétel az őszi félévben kiírásra kerülő Hangadó Ösztöndíj pályázatban szerepel a tevékenységek között.

Végül tájékoztatunk Titeket arról, hogy a Fórummal és a Szavazással kapcsolatos további információkat a https://ttkhk.bme.hu/tisztujitas-2021/ oldalon találhatod meg.