Kedves Hallgatók!

Az alábbiakban tájékoztatást adunk a BME Természettudományi Kar (TTK) Hallgatói Önkormányzat (HÖK) 2023. évi Tisztújító Szavazás és a kari Szociális Bizottság tagjainak megválasztásának részleteiről.

Kari Hallgatói Szavazás:

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a BME TTK HÖK éves rendes Tisztújító Szavazást tart 2023. február 28. 18:00 – március 10. 12:00 között a Kari Hallgatói Képviselet mandátumainak betöltésére, valamint a kari hallgatók szociális helyzetére javaslatot tevő bírálók személyéről.

Kari Hallgatói Fórum:

A Szavazást megelőzően a hagyományokhoz híven Kari Hallgatói Fórum kerül megrendezésre.

A Fórum időpontja és helye: 2023. február 28. (kedd) 18:00

A Fórum helyszíne: H épület 607-es terem

A Fórum napirendje:

  1.       A TTK Hallgatói Képviselet beszámolója az elmúlt ciklusról
  2.       A Tisztújító Szavazásra jelöltek bemutatása
  3.       Szociális Bizottság jelöltek bemutatása
  4.       Egyebek

Az alábbi linken megtalálhatjátok a Kari Hallgatói Fórum emlékeztetőjét. 

Szavazási Bizottság:

A Szavazási Bizottság elnöke: Koltai Kristóf (koltaiakk@gmail.com)

A bizottság további tagjai: Dr. Prok István, Kardos Boldizsár, Smuk András

Jelentkezés menete:

A választáson a Kar minden hallgatója választó és választható. A képviselői jelentkezések és a Szociális Bizottság tagjainak jelentkezéseit a Bizottság gyűjti össze. A jelentkezések benyújtására 2023. február 15. 00:00 és február 26. 23:59 között van lehetőség. A jelentkezési lapot, mely az alábbi helyen érhető el, illetve egy bemutatkozást és egy igazolványképet elektronikus úton kell eljuttatni Koltai Kristóf és Smuk András részére, a koltaiakk@gmail.com és smuk.andras@bmeehk.hu címekre.

Amennyiben szeretnétek, hogy bemutatkozásotok bekerüljön a PikkÁsz Tisztújító HK különszámába, úgy 2023. február 20-ig küldjétek el a jelentkezéseteket. A bemutatkozás 800-1000 karakter terjedelmű legyen.

Elnöki pályázat leadására 2023. március 5. 23:59ig van lehetőségetek, melyről bővebben az alábbi linken olvashattok.

A Kari Hallgatói Szavazás időpontjai:

2023. február 28. 18:00 – március 10. 12:00-ig online formában a Neptun rendszerben.

Az alábbi oldalon olvashatjátok el a Tisztújításon jelentkezett hallgatók és a szociális bírálónak jelentkezett hallgatók bemutatkozását.

Névjegyzékbe vétel:

Tájékoztatunk titeket továbbá, hogy a Szavazási Bizottság felveszi a választójoggal rendelkező hallgatókat névjegyzékébe. A névjegyzéket ezen oldal alján van lehetőséged megtekinteni 2023. február 27. 23:59-ig. A hatályos BME HÖK Alapszabály szerint, a HÖK minden tagja jogosult a Szavazáson való részvételre. Kérlek, ellenőrizzétek, hogy benne vagytok-e a névjegyzékben, ugyanis a hatályos BME HÖK Alapszabály szerint, a névjegyzék megtekinthetőségének időtartama alatt lehet kifogást benyújtani a Szavazási Bizottság elnökéhez a névjegyzékbe vétellel kapcsolatban!