Aktuális híreink 2019.04.02

1. Gólyatábor szervezői pályázat
2.Szakirány tájékoztató előadás
3. Hallgatói Sportkör
4. WJSZ Szakest
5. WJSZ Szakhét
6. Közéleti kérdőív
7. Több lett? Maradhat!

1. Gólyatábor szervezői pályázat

Mindenki, aki volt a Gólyatáborban, pontosan tudja, hogy milyen meghatározó élmény volt számára a további egyetemi életével kapcsolatban. Megismerte az évfolyamtársait, csoporttársait, későbbi barátait, valamint a már veterán hallgatókat is, mindezt egy családias környezetben, egy csodálatos balatonparti hét keretein belül.Most itt a lehetőség, hogy te is hozzájárulj ehhez az élményhez a következő generáció számára!
Jelentkezz Gólyatábor szervezőnek, és legyél részese ennek a csapatnak!
A pályázás részletei a pályázati kiírásban.

2.Szakirány tájékoztató előadás

Másodéves matematika BSc szakos hallgatók számára tájékoztatót tart a Sztochasztika Tanszék a Sztochasztika és az Adattudomány specializációkról április 8-én (hétfő) 16:15-től a H46-es teremben. Minden szakirány-választás előtt álló hallgató számára hasznos információkkal, valamint egy kis enni- és innivalóval is készülnek a specializációk felelősei.
Részletek az eseményben.

3. Hallgatói Sportkör

A Hallgatói Sportkör megalakult, én vagyok a sportreferens meg a hsk elnök. Továbbra is lesznek HSK sportprogramok szerda esténként, melyekre mindenkit szeretettel várunk. A félév során lesz sportnap is, illetve egyéb rendezvények. Csekkoljátok a HSK facebook oldalát napi motivációért. Sportoljatok velünk!

4. WJSZ Szakest

2019. április 10-én a Rozmaring Kertvendéglőben kerül megrendezésre a már hagyománnyá vált WJSZ SzakEst. Az esemény keretein belül lehetőségetek lesz egy kellemes, családias hangulatú vacsorán részt venni a kar oktatóival és hallgatóival.
A legfrissebb információkért kövessétek az esemény Facebook oldalát!
Jegyeiteket a www.bmejegy.hu weboldalon vásárolhatjátok meg 2019. április 7-ig.
5. WJSZ Szakhét
“Április 9-től 12-ig kerül megrendezésre a Wigner Jenő Szakkollégium által szervezett szakhét, ahol a rengeteg érdekes programon vehetsz részt, többek között lesz laborlátogatás, cégvilág,  Wigner Konferencia, valamint SzakEst is. További információkért keresd fel a Szakkollégium facebook oldalát.
6. Közéleti kérdőív
Nem vagy megelégedve a kari közélettel, és vannak konstruktív ötleteid?
Töltsd ki az alábbi kérdőívet!
7. Több lett? Maradhat!
Egyetemünk és karunk is részt vesz idén is a Több lett? Maradhat! gyűjtésben, arra kérünk mindenkit, hogy segítse a Vöröskeresztet a rászoruló gyerekek támogatásában!
Részletek az országos és az egyetemi facebook eseményben!