Aktuális híreink 2019.09.08.

Sziasztok!
Alábbiakban olvashatjátok aktuális híreinket röviden összefoglalva:

1. Személyes bemutatási időpontok 2019 – Szociális ösztöndíj pályázat
2. Sportnap kérdőív
3. Adattudós Hackathon

4. BME Egyetemi Napok
5. Hallgatói rendszer ismeretek – szabvál

1. Személyes bemutatási időpontok 2019 – Szociális ösztöndíj pályázat

A személyes bemutatásra az ESZR-en (https://szoc.sc.bme.hu) előzetesen foglalt időpontokban van lehetőségetek:
2019. szeptember 9 – 13:
  • kedd: 18:20-21:00
  • szerda: 18:20-21:00
  • péntek: 15:20-21:00
Felhívjuk a figyelmeteket, hogy mind az ösztöndíjra benyújtott pályázat, mind a szociális alapon elnyert kollégiumi férőhely csak abban az esetben érvényes, ha az igazolások bemutatásra és leadásra kerültek!

2. Sportnap kérdőív

A hagyományokhoz híven a következő szemeszterben is szervezünk nektek kari sporteseményt, mely ezúttal a TTK Kari sporthét lesz. Annak érdekében, hogy mindenki a lehető legjobban érezze majd magát, elkészítettünk egy igényfelmérő kérdőívet, melyben arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit szeretnétek sportolni a sporthét keretein belül. A kérdőívet megtaláljátok az alábbi linken.
Kérlek titeket, töltsétek ezt ki legkésőbb 2019. szeptember 11-ig.

3. Adattudós Hackathon

Tedd próbára tudásod a SAS Adattudós Hackathon versenyén. Talán te nyerd elketromos rollereink egyikét! Szeptember 27. és október 1. között mindenkit várunk, aki szeret adatokat elemezni, némi előrejelző modellezés, adatbányászati vagy gépi tanulási módszer birtokában van. Egyénileg és csapatban is jelentkezhettek szeptember 17-ig országos versenyünkre. A verseny SAS előképzettséget nem igényel.

Részleteket az alábbi linken találtok.

4. BME Egyetemi Napok

Ha még szeretnétek a nyár utolsó napjait meghosszabítani, tartsatok velünk a BME Egyetemi Napokra, Budapest legnagyobb hallgatói fesztiváljára!
3 napon keresztül 4 színpadon több, mint 50 fellépő fog hatalmas bulit tartani!

Nagy hiba lenne kihagynotok, jegyek már csak nagyon korlátozott számban érhetőek el, minden részletet megtaláltok az eseménynél.

5. Hallgatói rendszer ismeretek – szabvál

Ha érdekel az egyetemünk működése, szeretnél jobban belelátni az érdekképviseleti rendszerbe, és mindezért még jutalmat is szeretnél kapni, akkor itt a lehetőség!
Vedd fel Neptunban a Hallgatói rendszer ismeretek szabvált, és zsebelj be érte két kreditet, miközben hasznos tudással gyarapodsz!