Aktuális híreink 2019.11.05.

Kedves Hallgatók!

 

Aktuális híreink röviden összefoglalva:

 1. Hangadó ösztöndíj pályázat
 2. FUN4U – Fontos az Új Nézőpont
 3. Egyetemi Nyílt Nap segítői jelentkezés
 4. Kari Nyílt Nap segítői jelentkezés
 5. Szakmai Nap értékelő kérdőív
 6. Fogadóóra
 7. Iskolalátogatás

 

1. Hangadó ösztöndíj pályázat

A Hangadó Ösztöndíj leadási határideje és a pályázás folyamata megváltozott:

Leadási határidő: 2019. november 8., 23:59

Pályázás folyamata: Pályázni a pályázati adatlap elektronikusan kitöltött, majd kinyomtatott és aláírt példányának leadásával lehetséges. A pályázati adatlapot a TTK HK irodájában ügyeleti időben kell leadni, valamint emailben elküldeni a ttk_palyazat@lists.ktk.bme.hu email címre az ütemezésben megadott határidőig.

2. FUN4U – Fontos az Új Nézőpont

A BME TTK Hallgatói Képviselet második éve rendezi meg a FUN4U! – Fontos az új nézőpont! programsorozatot olyan hallgatóknak, akik szeretnének többet megtudni a hallgatói szervezetek működéséről, akár kifejezetten érdeklődnek a HK iránt. A programokon röviden bemutatunk egy-egy olyan témát amivel a HK foglalkozik, megvitatunk problémákat és minden előadásra egy kis meglepetéssel is készülünk nektek.

A következő alkalommal a gazdaságról, az egyes rendezvényekről illetve PR témában hallhattok előadásokat. A résztvevőket jó hangulattal, izgalmas témákkal és egy kis harapnivalóval várjuk. Gyere el, hallasd a hangod és láss bele a képviselet munkájába!

 • Időpont: 2019. november 7. 16:00
 • Helyszín: Kármán Tódor Kollégium

3. Egyetemi Nyílt Nap segítői jelentkezés 

Az Egyetemi Nyílt Nap időpontja 2019. november 29. (péntek). Erre az eseményre keresünk hallgatói segítőket. A jelentkezéshez kérjük töltsd ki az alábbi  űrlapot 2019. november 22. (péntek) éjfélig.

4. Kari Nyílt Nap segítői jelentkezés 

A Kari Nyílt Nap időpontja 2019. november 15. (péntek). Erre az eseményre keresünk hallgatói segítőket, akiknek feladata a vendégek regisztrálása, eligazítása, tájékoztatása lesz. A jelentkezéshez kérjük töltsd ki az alábbi  űrlapot 2019. november 8. (péntek) éjfélig.

5. Szakmai Nap értékelő kérdőív

Szeretnénk kikérni az I. BME TTK Szakmai Nappal kapcsolatban a véleményeteket. Kérjük az alábbi kérdőív kitöltésével segítsétek a munkánkat!

6. Fogadóóra

A Hallgatói Képviselet általános fogadóórát tart.
 • Időpont: kedd esténként 19:00 és 20:00 között
 • Helyszín: Kármán Tódor Kollégium 013 (HK iroda)
 Bármilyen kérdés esetén forduljatok hozzánk bizalommal!

7. Iskolalátogatás

Idén is van mód karunk népszerűsítésében részt venni iskolalátogatás keretein belül. Amennyiben érdekel ez a lehetőség, töltsd ki az alábbi űrlapot és így kari oldalról is segítséget tudunk nyújtani abban, hogy miket érdemes elmondani, illetve biztosítunk szóróanyagokat, hogy minél sikeresebb legyen az előadás. Ezek mellett pedig a kar Közéleti ösztöndíj formájában is honorálja a tevékenységet.