Aktuális híreink 2020.05.26.

 

Aktuális híreink röviden összefoglalva:

  1. ÚNKP meghívó
  2. TudásTusa Kvíz
  3. Kvíz Kedd – mese
  4. Ösztöndíj pályázatok leadási határideje
  5. Általános problémabejelentés

1. ÚNKP meghívó

A BME által szervezett online ÚNKP rendezvény 2020. május 27-én lesz.

Az Új Nemzeti Kiválóság Program 2019/2020. tanévi konferenciáján 18 szekcióban ismertetik a támogatással elért kutatási eredményeiket a BME ösztöndíjasai. A május 27-én 10 és 16 óra között zajló online konferencián, egyebek mellett az önvezető járművek, az adatbányászat, az ember-robot interakciók, az energiakereskedelem, a gyógyszervegyészet, az új médiatechnológiák vagy a különleges építészeti formák kivitelezését érintő kutatások terén elért új tudományos eredmények is megismerhetők.

További részleteket és a meghívót az alábbi linken találhatjátok.

2. TudásTusa Kvíz

Elérkeztünk a Tudás Tusa Karanténban verseny utolsó fordulójához: a kvízhez!

Azonban erre a feladatra várjuk olyan csapatok jelentkezését is, akik az előfordulókban nem vettek részt. Csak a kvíz pontozása alapján is hirdetünk külön kvíz győzteseket, akik majd ajándékban is részesülnek, szóval ne hagyjátok ki semmiképp!
Póthét péntekén, a fárasztó szorgalmi időszak után, de még a vizsgaidőszak előtt várunk mindenkit egy felejthetetlen estére, hiszen mindenkire ráfér egy kis kikapcsolódás!

3-5fős csapatok jelentkezését várjuk az alábbi form kitöltésével.
Jelentkezési határidő: 05.28. (csütörtök) 23:59

3. Kvíz Kedd – mese
Ha unalmasan telnek a karantén napjai és hiányoznak a kari programok, akkor gyere és kvízezz a Rendezvényszervező Bizottsággal most kedden 18:00-tól. Ezen az alkalommal mesés kvízzel készülnek nektek. Gyere és csillogtasd meg tudásodat a mesék területén is.

A facebook esemény az alábbi linken érhető el

4. Ösztöndíj pályázatok leadási határideje
Több közösségi ösztöndíj pályázatnak is közeledik a leadási határideje. Ne feledjétek, a pályázatokat a Neptunon keresztül tudjátok benyújtani! A pályázati kiírások megtalálhatóak a honlapon.
Aktuális pályázatok:

  • Közösségi ösztöndíj
  • Jegyzetírói ösztöndíj
  • Közéleti ösztöndíj
  • Pikkász ösztöndíj
  • Rendezvényszervezői ösztöndíj

A pályázatok leadási határideje: 2020. június 1. 23:59
Pályázatokkal kapcsolatos kérdésekkel írjatok bátran az alábbi e-mail címre: palyazat@ttkhk.hu.

5. Általános problémabejelentés
Az alábbi formon keresztül jelezheted a Képviselet számára, ha valamilyen általánosabb felmerülő problémád, esetleg kérdésed van a kialakult helyzetben! Hozzátennénk, hogy az akut problémákkal továbbiakban is érdemes a Képviseletet vagy az oktatókat keresni.