Aktuális híreink 2020.05.19.

Aktuális híreink röviden összefoglalva:

  1. Május 18-i intézkedések
  2. Vizsgaidőszak
  3. Ösztöndíj pályázatok leadási határideje
  4. Általános problémabejelentés

1. Május 18-i intézkedések
A BME vezetése az új kormányrendelet alapján közzétette az Egyetem veszélyhelyzetre vonatkozó módosuló működési rendet május 18-án. A leírtakban olvashattok a vizsgákkal, illetve a záróvizsgákkal kapcsolatban is.

Olvassátok el figyelmesen!

2. Vizsgaidőszak
A 2019/20/2 félévben 2020. május 19-én 18 órától indul a vizsgajelentkezés, és a vizsgaidőszak végéig – 2020. június 29-ig – tart.
A vizsgajelentkezésről és a vizsgaidőszakról, valamint a vizsgaidőszakot megelőző pótlási időszakról, továbbá a vizsgaidőszakon kívüli (ún. halasztott) vizsgákról részletesen olvashattok KTH által kiküldött hallgatói hírlevélben.

 

3. Ösztöndíj pályázatok leadási határideje
Több közösségi ösztöndíj pályázatnak is közeledik a leadási határideje. Ne feledjétek, a pályázatokat a Neptunon keresztül tudjátok benyújtani! A pályázati kiírások megtalálhatóak a honlapon.
Aktuális pályázatok:

  • Közösségi ösztöndíj
  • Jegyzetírói ösztöndíj
  • Közéleti ösztöndíj
  • Pikkász ösztöndíj
  • Rendezvényszervezői ösztöndíj

A pályázatok leadási határideje: 2020. június 1. 23:59
Pályázatokkal kapcsolatos kérdésekkel írjatok bátran az alábbi e-mail címre: palyazat@ttkhk.hu.

4. Általános problémabejelentés
Az alábbi formon keresztül jelezheted a Képviselet számára, ha valamilyen általánosabb felmerülő problémád, esetleg kérdésed van a kialakult helyzetben! Hozzátennénk, hogy az akut problémákkal továbbiakban is érdemes a Képviseletet vagy az oktatókat keresni.