Aktuális híreink – 2021. március 3.

Aktuális híreink röviden összefoglalva:
 1. Tanulmányi ösztöndíj eredmények
 2. HSK sportolási igényfelmérés
 3. TTK Honfoglaló Bajnokság
 4. TTK HK Tisztújítás 2021
 5. Kari Hallgatói Fórum
 6. Importálható ZH-naptárak
 7. Online Szakmai Nap igényfelmérő kérdőív
1. Tanulmányi ösztöndíj eredmények
Kihirdetésre került a Tanulmányi ösztöndíjosztás eredménye a 2020/21. tanév tavaszi félévére. Az eredmények ezen a linken keresztül érhetők el.
2. HSK sportolási igényfelmérés
A HSK a múlt félévhez hasonlóan sport kihívásokat és online rendezvényeket szeretne szervezni a távoktatás idejére. Azt szeretnénk, hogy a nektek legmegfelelőbb sportrendezvényeket, kihívásokat tudjuk megszervezni, ezért készítettünk egy rövid igényfelmérő form-ot, melyben jelezni tudjátok, hogy részt vennétek-e ilyen eseményeken, illetve milyen sportok iránt érdeklődtök.
3. TTK Honfoglaló Bajnokság
A Rendezvényszervező Bizottság szeretettel vár mindenkit egy TTK-s Honfoglaló Bajnokságra.
Szeretnéd megcsillogtatni tudásod és mellette kikapcsolódni? Szeretnél egy jó hangulatú estét egy remek társasággal?
Gyere el, és legyél te a TTK legjobb honfoglalója!
A jelentkezés határideje: március 9. éjfél
A játék során először csoportkörök, majd döntők lesznek, ezek pontos beosztását a bajnokság Facebook eseményénél fogjuk közzétenni, ezt kövessétek figyelemmel. A győztesekre értékes nyeremények várnak!
Fontos! Az idei évtől a játék csak telefonon és tableten elérhető. Kérünk benneteket, hogy még az esemény előtt töltsétek le az alkalmazást, és jelentkezzetek be a profilotokba. (AndroidiOS)
4. TTK HK Tisztújítás 2021
Az alábbiakban tájékozódhattok a BME Természettudományi Kar Hallgatói Önkormányzat (TTK HÖK) 2021. évi Tisztújító Szavazás és a kari Szociális Bizottság tagjainak megválasztásának részleteiről.

Kari Hallgatói Szavazás:

Felhívjuk figyelmetek, hogy a BME TTK HÖK éves rendes Tisztújító Szavazást tart 2021. március 8-12. között a Kari Hallgatói Képviselet mandátumainak betöltésére, valamint a kari hallgatók szociális helyzetére javaslatot tevő bírálók személyéről. A jelentkezéseket a Szavazási Bizottság gyűjti össze, mely bizottság elnöke Kovács Szilvia (kovacs.szilvi93@gmail.com), további tagjai Dr. Prok István, Schmidt Beáta és Walton Mihály.

A Kari Hallgatói Szavazás időpontjai:

2021. március 08. 20:00-tól március 12. 12:00-ig online formában a Neptun rendszerben.

Jelentkezés menete:

A választáson a Kar minden hallgatója választó és választható. A képviselői jelentkezések és a Szociális Bizottság tagjainak jelentkezéseit a Bizottság gyűjti össze. A jelentkezések benyújtására 2021. február 24. 8:00 és március 03. 16:00 között van lehetőség. A jelentkezési lapot, mely a https://ttkhk.bme.hu/ honlapon érhető el, illetve egy bemutatkozást és egy igazolványképet elektronikus úton kell eljuttatni Kovács Szilvia és Walton Mihály részére, a kovacs.szilvi93@gmail.com és walton.mihaly@bmeehk.hu címekre.

5. Kari Hallgatói Fórum
A Szavazást megelőzően a hagyományokhoz híven Kari Hallgatói Fórum kerül megrendezésre. A részvételt mindenkinek ajánljuk, hiszen itt tudjátok megismerni az újonnan indulók motivációit és az eddigi képviselők elmúlt évi tevékenységét.
Időpont: 2021. március 08. (hétfő) 18:00
Helyszín: Microsoft Teams (csoportkód: 0c0hzij )
A Fórum napirendje:
 1. A TTK Hallgatói Képviselet beszámolója az elmúlt ciklusról
 2. A Tisztújító Szavazásra jelöltek bemutatása
 3. Szociális Bizottság jelöltek bemutatása
 4. Egyebek
A Fórumon és a Szavazáson való részvétel a Hangadó ösztöndíj pályázat keretein belül jutalmazásra kerül.
6. Importálható ZH-naptárak
A HK elkészítette nektek a ZH-naptárak Google Naptárba importálható változatát, ezeket szakra és évfolyamra bontva a honlapunkon, illetve itt éritek el:
 
7. Online Szakmai Nap igényfelmérő kérdőív
A TTK HK készített egy kérdőívet, melyben szeretné felmérni, hogy a hallgatók milyen cégeket látnának szívesen a 2021-es Online Szakmai Napon.

A kérdőívet ezen a linken tudjátok kitölteni.