Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázat – 2020/2021/2

Kedves Hallgatók!

Elindult a pályázás lehetősége a 2020/2021. tanév tavaszi féléves Rendszeres szociális ösztöndíjra és Alaptámogatásra.

Pályázni a Neptun rendszeren keresztül lehet, a 917-es Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás kérvény leadásával és a szükséges igazolások kérvény mellékletként való feltöltésével.

Minden naprakész és hivatalos információ az Egyetemi Szociális Bizottság honlapján (http://ehk.bme.hu/eszb) elérhető, ahol megtalálható a pályázati kiírás részét képező Igazoláslista, illetve segédanyagok, melyek segítségével be tudjátok szerezni a szükséges dokumentumokat.

Kérdés esetén forduljatok az Egyetemi Szociális Bizottsághoz a szoc@bmeehk.hu e-mail címen, vagy a kari szociális referenshez a szasz.marton@ttkhk.hu vagy szoc@ttkhk.hu címen.

Határidők:

  • Szociális alapú kollégiumi férőhely igénylés leadási határidő: 2021. január 27. 23:59
  • Szociális alapú kollégiumi férőhely igényléséhez hiánypótlási határidő: 2021. február 1. 23:59
  • Leadási határidő a Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázatok esetében: 2021. február 11. 23:59
  • Hiánypótlási határidő a Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázatok esetén: 2021. február 15. 23:59

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a pályázati kiíráshoz tartozó Igazoláslista a következőkben változott:

  • Rendszeres jövedelmet az utolsó 3 hónap esetén szükséges leigazolni a korábbi 6 hónap helyett, illetve nem rendszeres jövedelem esetén az utolsó 12 hónapot kell a korábbi 6 hónap helyett.
    Ez különösen érvényes alkalmazotti jogviszony esetén a munkáltató(k) által kiállított jövedelemigazolásra, illetve vállalkozás, egyéb gazdasági érdekeltség és őstermelés esetén.
  • A korábbi ESZR által generált űrlapok helyett idén az ESZB honlap “Pályázatok” fül “Dokumentumok menüpontjában található nyilatkozat mintákat és űrlapokat szükséges elektronikusan kitölteni és csatolni a kérvényhez.

Fontos: Pályázni kizárólag a Neptun rendszeren keresztül tudtok, a régi pályázási felületen (Egységes Szociális Rendszer – ESZR) NEM lesz lehetőségetek pályázni.

 

Üdvözlettel,
Egyetemi Szociális Bizottság és TTK HK Szociális Bizottság