Kedves Hallgatók!

Az alábbiakban tájékoztatást adunk a BME Természettudományi Kar (TTK) Hallgatói Önkormányzat (HÖK) 2022. évi Tisztújító Szavazás és a kari Szociális Bizottság tagjainak megválasztásának részleteiről.

Kari Hallgatói Szavazás:

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a BME TTK HÖK éves rendes Tisztújító Szavazást tart 2022. március 9-18. között a Kari Hallgatói Képviselet mandátumainak betöltésére, valamint a kari hallgatók szociális helyzetére javaslatot tevő bírálók személyéről.

Kari Hallgatói Fórum:

A Szavazást megelőzően a hagyományokhoz híven Kari Hallgatói Fórum kerül megrendezésre.

A Fórum időpontja és helye: 2022. március 09. (szerda) 19:00

A Fórum helyszíne: H épület 46-os terem

A Fórum napirendje:

  1.       A TTK Hallgatói Képviselet beszámolója az elmúlt ciklusról
  2.       A Tisztújító Szavazásra jelöltek bemutatása
  3.       Szociális Bizottság jelöltek bemutatása
  4.       Egyebek

Szavazási Bizottság:

A Szavazási Bizottság elnöke: Kovács Szilvia (kovacs.szilvi93@gmail.com)

A bizottság további tagjai: Dr. Prok István, Gerner Alexandra, Lukács Bálint

Jelentkezés menete:

A választáson a Kar minden hallgatója választó és választható. A képviselői jelentkezések és a Szociális Bizottság tagjainak jelentkezéseit a Bizottság gyűjti össze. A jelentkezések benyújtására 2022. február 21. 8:00 és február 28. 16:00 között van lehetőség. A jelentkezési lapot, mely az alábbi helyen érhető el, illetve egy bemutatkozást és egy igazolványképet elektronikus úton kell eljuttatni Kovács Szilvia és Lukács Bálint részére, a kovacs.szilvi93@gmail.com és lukacs.balint@bmeehk.hu címekre.

Amennyiben szeretnétek, hogy bemutatkozásotok bekerüljön a PikkÁsz Tisztújító HK különszámába, úgy 2022. február 25-ig küldjétek el a jelentkezéseteket. A bemutatkozás 800-1000 karakter terjedelmű legyen.

Elnöki pályázat leadására 2022. március 13ig van lehetőségetek, melyről bővebben az alábbi linken olvashattok: https://ttkhk.bme.hu/wp-content/uploads/2022/02/Elnoki-palyazat-2022.pdf

A Kari Hallgatói Szavazás időpontjai:

2022. március 09. 20:00 – március 18. 12:00-ig online formában a Neptun rendszerben.

Névjegyzékbe vétel:

Tájékoztatunk titeket továbbá, hogy a Szavazási Bizottság felveszi a választójoggal rendelkező hallgatókat névjegyzékébe. A névjegyzék megtekintésére a Természettudományi Kar Hallgatói Képviseletének hivatalos honlapján (https://ttkhk.bme.hu/) van lehetőséged 2022. február 24-től 2022. március 3-ig. A hatályos BME HÖK Alapszabály szerint, a HÖK minden tagja jogosult a Szavazáson való részvételre. Kérlek, ellenőrizzétek, hogy benne vagytok-e a névjegyzékben, ugyanis a hatályos BME HÖK Alapszabály szerint, a névjegyzék megtekinthetőségének időtartama alatt lehet kifogást benyújtani a Szavazási Bizottság elnökéhez a névjegyzékbe vétellel kapcsolatban!

Névjegyzék (közzétéve: 2022.02.24.)

Emellett felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a Kari Hallgatói Szavazáson való részvétel az őszi félévben kiírásra kerülő Hangadó Ösztöndíj pályázatban szerepel a tevékenységek között.

Végül tájékoztatunk Titeket arról, hogy a Fórummal és a Szavazással kapcsolatos további információkat a https://ttkhk.bme.hu/tisztujitas-2022/ oldalon találhatod meg.