Aktuális híreink 2019.10.23.

Kedves Hallgatók!

 

Aktuális híreink röviden összefoglalva:

  1. Fogadóóra
  2. Iskolalátogatás
  3. Erasmus+ fórum
  4. Kari Nyílt Nap segítői jelentkezés
  5. Szakmai Nap értékelő kérdőív
  6. Kidobós az építészekkel

1. Fogadóóra

A Hallgatói Képviselet általános fogadóórát tart.
  • Időpont: kedd esténként 19:00 és 20:00 között
  • Helyszín: Kármán Tódor Kollégium 013 (HK iroda)
 Bármilyen kérdés esetén forduljatok hozzánk bizalommal!

2. Iskolalátogatás

Idén is van mód karunk népszerűsítésében részt venni iskolalátogatás keretein belül. Amennyiben érdekel ez a lehetőség, töltsd ki az alábbi űrlapot és így kari oldalról is segítséget tudunk nyújtani abban, hogy miket érdemes elmondani, illetve biztosítunk szóróanyagokat, hogy minél sikeresebb legyen az előadás. Ezek mellett pedig a kar Közéleti ösztöndíj formájában is honorálja a tevékenységet.

3. Erasmus+ fórum

Érdekelne egy külföldön töltött félév?
Kipróbálnád magad idegen környezetben?
Ráfér egy kis gyakorlás a nyelvtudásodra?
Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor ott a helyed az Erasmus+ fórumon! Minden felmerülő kérdésedre választ kaphatsz, beszélgethetsz korábbi TTK-s Erasmus résztvevőkkel, mindezt kötetlen környezetben, egy tea vagy kávé kíséretében.

  • Időpont: 2019. november 5. 18:00
  • Helyszín: BME H épület 607-es terem

 

4. Kari Nyílt Nap segítői jelentkezés 

A Kari Nyílt Nap időpontja 2019. november 15. (péntek). Erre az eseményre keresünk hallgatói segítőket, akiknek feladata a vendégek regisztrálása, eligazítása, tájékoztatása lesz. A jelentkezéshez kérjük töltsd ki az alábbi  űrlapot 2019. november 8. (péntek) éjfélig.

 

5. Szakmai Nap értékelő kérdőív

Szeretnénk kikérni az I. BME TTK Szakmai Nappal kapcsolatban a véleményeteket. Kérjük az alábbi kérdőív kitöltésével segítsétek a munkánkat!

6. Kidobós az építészekkel

Az ÉPK-n nagy hagyománya van az úgynevezett kidobós (partizán) nevű labdajátéknak.
Az építészek ebben az évben szeretnék egyetemünk többi karját is bevonni, és ha úgy alakul, akkor karok közti bajnokságot csinálni.
Vasárnap esténként 21.30-tól szoktak összejönni a Bercsényi kollégium tornatermében. A következő ilyen alkalom 2019.10.27. Ha ki szeretnétek próbálni valami újat, vagy csak mozognátok kicsit, csatlakozzatok az építészekhez bátran, nagyon örülnek majd az új résztvevőknek.