Aktuális híreink 2020.05.12.

Aktuális híreink röviden összefoglalva:

  1. Műegyetemi Szimfonikus Zenekar online koncert
  2. Kvíz Kedd – filmek
  3. Ösztöndíj pályázatok leadási határideje
  4. Általános problémabejelentés

1.Műegyetemi Szimfonikus Zenekar online koncert
A Zenekar a rendkívüli körülmények miatt a májusi elmaradó fellépésük időpontja alatt egy korábbi előadásuk felvételének online premierjével kedveskednek az érdeklődőknek, melyet e hét péntek 19:30-as kezdettel közvetítenek a YouTube-on. A különleges alkalomhoz egy különleges felvételt választottak: egy közös fellépést az Internationballet együttessel 2018-ból.

Műsor: (1) FAR, (2) Respighi: La Boutique Fantasque, (3) Valley of Shadows, (4) Tchaikovsky: Swan Lake suite, (5) Omnia Vincit Amor, (6) Love in the Time of Revolution, (7) MU, (8) Murmurios de Pedro e Ines, (9) Celticness
YouTube premier: 2020. május 15. 19:30.

2. Kvíz Kedd – filmek
Ha unalmasan telnek a karantén napjai és hiányoznak a kari programok, akkor gyere és kvízezz a Rendezvényszervező Bizottsággal most kedden 18:00-tól. Ezen az alkalommal filmes kvízzel készülnek nektek. Ha imádod a filmeket, ezerszer láttad már a Reszkessetek betörőket és kívülről fújod az összes klasszikust, akkor itt a helyed!
A facebook esemény az alábbi linken érhető el.

3. Ösztöndíj pályázatok leadási határideje
Több közösségi ösztöndíj pályázatnak is közeledik a leadási határideje. Ne feledjétek, a pályázatokat a Neptunon keresztül tudjátok benyújtani! A pályázati kiírások megtalálhatóak a honlapon.
Aktuális pályázatok:

  • Közösségi ösztöndíj
  • Jegyzetírói ösztöndíj
  • Közéleti ösztöndíj
  • Pikkász ösztöndíj
  • Rendezvényszervezői ösztöndíj

A pályázatok leadási határideje: 2020. június 1. 23:59
Pályázatokkal kapcsolatos kérdésekkel írjatok bátran az alábbi e-mail címre: palyazat@ttkhk.hu.

4. Általános problémabejelentés
Az alábbi formon keresztül jelezheted a Képviselet számára, ha valamilyen általánosabb felmerülő problémád, esetleg kérdésed van a kialakult helyzetben! Hozzátennénk, hogy az akut problémákkal továbbiakban is érdemes a Képviseletet vagy az oktatókat keresni.